Tuorein sisältö

Idols-Kristian ryhtyy kissakummiksi

25.04.2008 klo 22.37 | Luettu: 1646 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viidennen kerran käynnistyvä Kissakaveria ei jätetä -kampanja saa uudeksi kummiksi Idols-tuttu Kristian Meurmanin. Kampanjan muina kummeina jatkavat musiikin monitoimimies Jone Nikula, juontaja ja tv-kasvo Ellen Jokikunnas, laulaja Jonna Kosonen ja näyttelijä Eija Vilpas.

Kristianin kotoa löytyy koira, mutta mies myöntää pitävänsä kissoista.

- Olen aina rakastanut kissoja, vaikken kissanomistaja olekaan ollut. Koiran voi sittenkin viedä helpommin hoitoon kuin kissan.

Jone "Äijä" Nikulan edesmenneeseen avoliittoon kuului kissa, mutta eron tultua katti lähti emännän matkaan. Tapaamisoikeudesta ei ollut puhetta, mutta kissaa jäi kuulemma ikävä. Nyt Jone hoitaa Ellenin hilleriä...

Jonna Kososella on pian yhdeksän ja jo kuusi täyttäneet kissat, molemmat leikattuja tyttöjä. Jonna on sekä koira- että kissaihminen, perheeseenkin kuuluu molempia.

Kissakaveria Ei Jätetä -hyväntekeväisyyskampanjaan voi osallistua tekstiviestilahjoituksella tai tilaamalla t-paidan. Voit myös haastaa kaverisi osallistumaan kampanjaan. Huutokaupassa voit huutaa itsellesi kummien käsin piirtämät originaalikappaleet.

www.kissakaveri.fi




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britannian rikkain j... Eddie Van Halen on e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova