Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery -sarjassa meneillään katsojien vedätys?

23.10.2017 klo 15.15 | Luettu: 3258 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huomio, sisältää juonipaljastuksia Star Trek: Discovery -sarjaan liittyen.

Star Trek: Discovery -sarjan viidennessä jaksossa "Choose Your Pain" nähtiin Ash Tyler, Klingonien sotavangiksi joutunut hahmo. Tarkkasilmäiset katsojat huomasivat tyypissä jotain outoa. Lisäksi Kapteeni Lorca esitti epäilyn Tylerin tarinan paikkansapitävyydestä.

Salaliittoteorioiden ystävät ihmettelivät albiino-Klingoni Voqin poissaoloa. Viimeksi kun Voq nähtiin ruudussa, hänellä oli edessään tehtävä joka vaatisi "kaiken". Jopa ihmishahmoon hyppäämistä?

Todisteita tarvitaan.IMDb:n mukaan Ash Tyleria esittää Shazad Latif ja Javid Iqbal on Voq. Aikoinaan Shazad Latifin oli tarkoitus esittää sarjassa Klingonia nimeltään Kol. Huhtikuussa Kol sai uuden esittäjän ja Latifin rooliksi kerrottiin Ash Tyler.

Voqia esittävä Javid Iqbal on outo tapaus. IMDb:n mukaan Star Trek -rooli on miehen ainoa. Javid Iqbal ei ole myöskään ollut mukana promotilaisuuksissa tai sosiaalisessa mediassa, liittyen Star Trek -sarjaan.

Star Trek -faneja ei helposti huijata! Verkosta löytyvän tiedon mukaan Shazad Latifin koko nimi on Shazad Khaliq Iqbal. Iqbal - onko siis näyttelijää nimeltään Javid Iqbal edes olemassa. Shazad Khaliq ja Javid Iqbal = sama mies(?).

Salaisuus paljastuu pian, oletettavasti.

Sarek is in trouble on the next #StarTrekDiscovery. Stream a new episode Sunday at 8:30ET / 5:30PT on CBS All Access.

Henkilön Star Trek Discovery (@startrekcbs) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< Klamydian leiristä u... Yösyöttö jatkaa kärj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


165


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova