Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery saa toisen kauden, muttei aivan heti

23.10.2017 klo 19.36 | Luettu: 2373 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Trek: Discovery on edennyt kuudenteen jaksoon. Sarjan alkuperäinen esittäjä CBS on antanut vihreää valoa toiselle tuotantokaudelle. CBS All Access -palvelu on saanut runsaasti uusia käyttäjiä sarjan alkamisen jälkeen. Suomessa ja useimmissa maissa sarjaa esittää Netflix.

Ensimmäinen kausi lykkääntyi moneen kertaan: ensin tammikuulta keväälle ja sitten syksylle. Kolmas lykkääntyminen on se, että tänä vuonna nähdään vain yhdeksän jaksoa. Ensimmäisen kauden 6 viimeistä jaksoa nähdään ensi vuoden alussa.

CBS ei kerro, milloin toinen kausi alkaa. Tuottaja Alex Kurtzmanin mukaan ideaalista olisi se, että toinen kausi alkaa vuoden 2019 alkupuolella.

Kurtzman härnää hieman: tiimi sai ison idean ensimmäistä kautta tehdessään ja siitä on tulossa toisen kauden selkäranka.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Reckless Loven Olli ... Ray Donovan jatkaa u... >

Keskustelut (2 viestiä)

vesamies

23.10.2017 klo 20.40

Kuulostaa kohtalokkaalta jos eka kausi meni "syrjään siirretyn" Fullerin kässärin mukaan ja niillä oli jo kolmanne kauden alkuun asti juonta tehtynä putkeen. Nyt jos on joku "parempi" idea niin voi päätellä et Fullerin visio on jo kadotettu.
lainaa
Seppö

23.10.2017 klo 20.55

Aikovatko ne tehdä jokaisesta kaudesta omillaan seisovan a'la American Horror Story (kuten alun perin lupailtiin) vai jatkuvatko Burnhamin sekoilut- eiku siis seikkailut? Jos seikkaulut jatkuvat, epäilen että trekkiet tulevat repimään pelihousunsa. Itse olen kuullut pääasiassa nerd ragea tämän sarjan kohdalla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova