Tuorein sisältö

Michael Bay esittää: Seikkailija Dora

24.10.2017 klo 17.17 | Luettu: 8618 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Animaatiosarjaan Seikkailija Dora (Dora the Explorer) perustuva elokuva on suunnitteilla. Siinä nähdään oikeita näyttelijöitä. Dora ei ole enää 7-vuotias, vaan hän on varttunut teiniksi. Tarina alkaa, kun hän muuttaa kaupunkiin serkkunsa Diegon luo. Se jää nähtäväksi, miten opettavainen elokuva on; animaatio opetti espanjaa ja dubatut versiot usein englantia.

Käsikirjoitusta työstää Nick Stoller, joka on kynäillyt mm. uusimmat Muppetit-elokuvat. Naapurit-elokuvat ja tuore animaatio Haikarat ovat Stollerin ohjauksia.

Animaatiosarja päättyi 2014. Elokuvaa kehiteltiin samoihin aikoihin eri porukalla. Uudellakaan yrityksellä ei ole virallista ensi-iltapäivää, mutta sen on tarkoitus valmistua vuonna 2019.

Yksi tuottajista on Michael Bay, joka on höystänyt huonolla maullaan Transformers- ja Turtles-saagoja. Alta löytyy kaksi Dora-parodiaa, joilla ei ole mitään tekemistä tulevan elokuvan kanssa, mutta jotka auttavat pohtimaan, minkälainen on Bayn Dora.
Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: Pahatta... Daredevil-sarjan luo... >

Keskustelut (3 viestiä)

bvfdohg

24.10.2017 klo 21.51 1 tykkää tästä

Painosanalla seikkailu. Pyramidit räjähtävät, dora roikkuu kielekkeillä laavapiikit alapuolellaan, repusta löytyy pyssyt ja granaatteja. Siis Bay haluaa tehdä Tomb Raiderin, mutta kun se oikea lisenssi meni jo.

Stoller ehkä laittaa omat suuntaviivansa hyvällä Muppet-maulla, mutta Bay vetää viivan kaikkiin sanoihin "pohdinta" ja kirjoittaa yläpuolelle "räjähdys"
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

25.10.2017 klo 04.46

Onhan tuon alemman videon laajennettu versio olemassa, CollegeHumorin "Dora the Explorer and the Destiny Medallion". Todellakin katsomisen arvoinen pätkä. Tiedä sitten miten lähelle Michael "Räjähdys" Bayn versio menee.
Muokannut: Refloni 25.10.2017 klo 04.49 lainaa
SouthPark2017

25.10.2017 klo 11.48 1 tykkää tästä

Ideas on how to defeat the terrorists? Michael Bay: 18-wheelers spinning uncontrollably and motorcycles that flip over helicopters, only to explode, making obnoxious sound effects.
Those are not ideas, but rather just special effects. Michael Bay: "I don't understand the difference", leaving the officials with no solutions to the terrorist threat.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova