Tuorein sisältö

Suomen suosituin ja puhutuin viihdeohjelma saa sittenkin jatkoa

31.10.2017 klo 18.59 | Luettu: 1904 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vain elämää -ohjelma jatkuu sittenkin Nelosella keväällä 2018.

Sarjan "All stars "-kausi ei jäänyt viimeiseksi. Ohjelman 8. kaudella jo mittavaksi kasvaneeseen Vain elämää -perheeseen liittyy seitsemän uutta artistia. Ohjelmaa kuvataan Espanjanssa, Mondan jylhässä linnassa, joka tarjosi puitteet Vain elämää -musiikkileirille viime keväänä.

Vain elämää on edelleen suuri menestys. Syyskuun alussa alkanut 7. kausi tavoitti 3,4 miljoonaa tv-katsojaa päälähetyksen keskikatsojamäärän ollessa läpi kauden hieman alle 700 000. Luvassa on vielä 3-tuntinen Kaikki biisit -jakso, jossa nimensä mukaisesti nähdään ja kuullaan vielä kertaalleen kaikki tämän kauden esitykset.

"Tänä syksynä nähdyn hienon 7. kauden yhteydessä on kulkenut huhu, että kyseessä olisi viimeinen kausi. Se ei missään vaiheessa ole pitänyt paikkaansa. Vain elämää on Suomen suosituin ja puhutuin viihdeohjelma, ja me haluamme, että katsojat saavat nauttia siitä myös ensi keväänä. On toki ymmärrettävää, että näin ison ilmiön ympärillä liikkuu paljon huhuja ja ohjelma puhuttaa. Haluamme myös ensi keväänä tehdä hienoa ohjelmaa, josta riittää puhuttavaa", Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.

Kahdeksannen kauden artistit julkistetaan alkuvuodesta 2018.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uinu, uinu lemmikkin... Ruotsalainen mustan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova