Tuorein sisältö

Vuonna 2004 kuolleen metallikitaristin kumppani ihmettelee bändikamun sanoja, 'miksi kirjoittaa kirja kun ei muista pask*akaan'

03.11.2017 klo 11.22 | Luettu: 2323 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Panterasta ja Damageplanista tunnettu "Dimebag" Darrell Abbott menehtyi joulukuussa 2004 kesken Damageplanin konsertin tapahtuneen ampumisen seurauksena.

Dimebagin naisystävä Rita Haney on kritisoinut Panteran basistin Rex Brownin kirjaa "Official Truth, 101 Proof: The Inside Story Of Pantera" Metal Forcesin haastattelussa. Haneyn mukaan ei ollut kovinkaan järkevä idea kirjoittaa kirjaa asioista, joista ei muista mitään. Brown joutui kysymään muilta, miten asiat menivät - koska ei itse muista.

"Olin päässyt vasta kolmanteen lukuun ja mieleni teki alleviivata punakynällä kohdat, jotka tiesin virheellisiksi".

Haney toteaa Brownin katuvat nykyään monia kirjassa väittämiään asioita. Mutta, "miksi ihmeessä kirjoittaa kirja jos ei muista pas*aakaan".

Haney ei pidä mahdottomana että kirjoittaisi joskus kirjan kokemuksistaan Dimegbagin kanssa. Tosin vuodet eivät olleet ruusuilla tanssimista mutta Haneyn mukaan Dimebagin viimeiset vuodet (Haneyn kanssa) olivat onnellisia. Kirjassa pitäisi kuitenkin kirjoittaa myös niistä huonoista ajoista. Rankkaa ja vaikeaa, ettei loukkaa muita.



(Blabbermouth)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gladiaattorit-ohjelm... Päivän pila: Strange... >

Keskustelut (1 viestiä)

mais

03.11.2017 klo 12.20 2 tykkää tästä

"Vuonna 2004 kuolleen metallikitaristin" vs. "Dimebagin..."

lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova