Tuorein sisältö

Ohjaaja lupaa suomalais-saksalaisesta Ivalosta fyysistä kokemusta, 'yleisö tuntee veren maun'

07.11.2017 klo 12.22 | Luettu: 1927 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elisa Viihteen uuden alkuperäissarja Ivalon kuvaukset alkavat marraskuun 27. päivä. Kyseessä on suomalais-saksalaisena yhteistuotantona toteutettava kymmenosainen draamasarja, jonka kansainvälinen nimi on Arctic Circle.

Suomen Lapissa kuvattavan sarjan pääosissa nähdään Iina Kuustonen, Pihla Viitala, Maximilian Brückner ja Clemens Schick. Suomalais-saksalaisena yhteistyönä syntyvän sarjan ohjaa Hannu Salonen.

Saksassa asuvan Salosen viimeisimpiin töihin lukeutuva Murder by the Lake on rikkonut katsojaennätyksiä saksalaisella ZDF-televisiokanavalla.

"Haluan, että Ivalo on fyysinen kokemus. Yleisö tulee tuntemaan hävityksen, tuiskuavan tuulen, veren maun sekä kylmyyden. Mutta myös vahvojen päähenkilöidemme luoman rakkauden, lämmön ja sitoutumisen. Ivalosta tulee visuaalisesti voimakas ja intensiivinen matka erilaisten ristiriitojen ja ääripäiden maailmaan".

Sarja on ehtinyt kiinnittää jo kansainvälistä huomiota - Ivalo on yksi C21’s Drama Series –kilpailun kahdeksasta finalistista.

Tarina alkaa kun suomalainen poliisi Nina Kautsalo löytää lähes kuolleen prostituoidun erämaamökistä. Rikostutkinta saa yllätyskäänteen, kun prostituoidun verinäytteestä löytyy kuolettava virus. Saksalainen virologi Thomas Lorenz matkustaa Lappiin tutkimaan virusta. Lopulta tehtävä ajaa heidät toimimaan myös lain ulkopuolella.

Ivalo nähdään ensimmäisenä Elisa Viihteessä loppuvuodesta 2018. Yle esittää sarjan myöhemmin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen raskain juhan... Päivän pila: Chuck N... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova