Tuorein sisältö

Rockfest 2018, infoa 'väärän' lipun ostaneille

15.11.2017 klo 09.49 | Luettu: 5121 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hyvinkäällä järjestettävä Rockfest on aloittanut pääsylippujen ennakkomyynnin.

Mediassa liikkuneiden tietojen mukaan osalle Ozzy-faneista on tullut yllätyksenä, ettei Ozzy Osbournen keikan lippu kuulu 3-päivän lipun hintaan. Nelipäiväisen tapahtuman avauspäivän (=Ozzy Osbourne -päivän) lippu on hankittava erikseen.

"Ihmiset olivat ostaneet vähän vääriä lippuja, niin tarjosimme sitten korotusmahdollisuuden siihen samaan hintaan, että loppuhinta on aivan sama, kuin jos olisi heti ostanut molemmat", toteaa tapahtuman järjestävän tahon Jyri Heikkinen Iltalehden haastattelussa.


Infoa väärän lipun ostaneille;

"Olemme lisänneet mahdollisuuden korottaa 3PV ennakkolipun avajaiskonserttiin 20€ hintaan. Tämä hinta on voimassa vain ennakkomyynnin ajan. Tämän jälkeen joudumme perimään korotuksesta lisäksi palvelumaksun".

Ennakkomyynti loppuu 19.11. (kello 23.59) ja yleinen lipunmyynti käynnistyy.

Eli, jos haluat nyt ostaa ennakkoon 3 päivän lipun + avajaiskonsertin (Ozzy) Rockfestin sivujen kautta, hinta on yhteensä 139 euroa.

5000 ensimmäistä 3 päivän lippua myytiin halvemmalla, 99 euroa + Ozzy eli yhteensä 119 euroa.

Lipun korotus tapahtuu osoitteessa www.rockfest.fi josta voit hankkia itsellesi lisäpäivän. Kyseessä on lisäpalvelu - sinulla pitää olla hankittuna jo 3-päivän lippu. HUOM! hinta koskee vain 13.11 ostettuja lippuja.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Salaiset kansiot -tä... Roskilde julkisti li... >

Keskustelut (2 viestiä)

jaskakaska

15.11.2017 klo 10.54

Ei yllätä yhtään, että Rockfestin järjestelyt kusee tänä vuonna jo lipunmyyntivaiheessa. Viime vuoden festarikokemuksen perusteella en suosittele näitä festareita kenellekään. En menisi festareille, vaikka maksettaisiin.
lainaa
Rib

15.11.2017 klo 11.04 1 tykkää tästä

jaskakaska kirjoitti:
Ei yllätä yhtään, että Rockfestin järjestelyt kusee tänä vuonna jo lipunmyyntivaiheessa. Viime vuoden festarikokemuksen perusteella en suosittele näitä festareita kenellekään. En menisi festareille, vaikka maksettaisiin.

Onneksi tällä kertaa festivaalit järjestetään paremmalla alueella. Vantaa oli ihan ribalia.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova