Tuorein sisältö

Gene Simmons kertoo, miksi luopui 'pirunsarvet'-käsimerkin rekisteröintiyrityksestä

17.11.2017 klo 13.46 | Luettu: 4590 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS-legenda Gene Simmons on kommentoinut kohua, kummastusta ja naurunpurskahduksia aiheuttanutta aikomusta rekisteröidä nimiinsä kuuluisa "pirunsarvet"-käsimerkki.

Simmonsin mukaan hän luopui ajatuksesta, koska katsoi ettei hanke ollut vaivan arvoinen.

"Talk Is Jericho" haastatteli Simmonsia asian tiimoilta. Rokkari painottaa hänen versionsa käsimerkistä olevan ennemminkin "I love you", kuin Ronnie James Dion viljelemän käsimerkin tarkoitus on olla lähinnä jonkinlainen voitonmerkki.

Tottahan Simmonsin käyttämässä käsimerkissä peukalon asento erottaa selkeästi eleen tutummasta rokkarien "pirunsarvesta". Simmons kertoo käsimerkin olevan peräisin "aikojen alusta", vuodelta 1973. Kun bändistä alettiin ottamaan kuvia studiossa, Simmons yritti miettiä mitä tekisi käsillään. Koska hänen asuunsa kuuluivat siivet, siivet olivat aina (kuvissa) esillä. Mutta entä sormet?

"Joten tein kuten Steve Ditko teki Hämähäkkimiehelle ja Tohtori Oudolle - aloin käyttää käsimerkkiä. Kun Hämis "ampuu" verkkoa, hän käyttää tiettyä käsimerkkiä. Joten tavallaan tein kunniaa Ditkolle. Tapa jäi elämään. Kun keikoilla halusin heiluttaa kättäni yleisölle mutta minulla oli plekta kädessäni, käsimerkistä tuli nopeasti fanien seuraama ja toistama ele".Blabbermouth.net

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dwayne Johnson kohta... Catherine Zeta-Jones... >

Keskustelut (1 viestiä)

bumtsibum

17.11.2017 klo 19.39 4 tykkää tästä

Taisi vain tämä ahne juutalaispaska tajuta että miten pelle on ja yritti pelastaa nolosti kasvonsa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova