Tuorein sisältö

"Liikaa halaillut" Disneyn ja Pixarin pomo lähtee lomalle

22.11.2017 klo 18.06 | Luettu: 2141 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

John Lasseter on Pixarin ja nykyään muidenkin Disneyn animaatiostudioiden pomo. Leppoisana tunnettu setä ei ole ajautunut yhtä rajuun ahdisteluskandaaliin kuin monet kollegat, mutta hänen "leppoisuuttaan" on kritisoitu pitkään ja nyt syytökset ovat kärjistyneet.

Lasseterin työkavereiden mukaan mies tykkää halailla, tarrata kiinni, pussailla ja kommentoida muiden fyysisiä ominaisuuksia. Alkoholi maistuu miehelle juhlissa. "The Lasseter" on tiettävästi Pixarin naispuolisten työntekijöiden liike, jolla väistetään Lasseterin käsien laskeutuminen jaloille.

Hiljattain on väitetty, että kirjoittajat Rashida Jones ja Will McCormack jättivät Toy Story 4:n, koska Lasseter yritti lähennellä Jonesia. Jones kiistää tiedon: kyse oli elokuvaan ja kulttuuriin liittyvistä erimielisyyksistä. Jonesin mukaan naiset ja vähemmistöt eivät saa ääntään kuuluviin Pixarin toimistoilla.

Lasseter myöntää yleisluontoiset ongelmat ja pyytää anteeksi ei-toivottuja haleja. Hän haluaa luoda ilmapiirin, jossa taiteilijat voivat toteuttaa itseään ja kaikkia arvostetaan, ja hän uskoo jääneensä tavoitteista. Keskustelut ovat olleet kipeitä, mutta hän aikoo oppia. Hän astuu sivuun puoleksi vuodeksi.

Anonyymin entisen Pixar-työntekijän mukaan Lasseter vähättelee yhä: Lasseter ei jättäisi asemaa "ei-toivottujen halien" vuoksi.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kulissien takaista k... Salaiset kansiot -tä... >

Keskustelut (1 viestiä)

vfdsfhoh

22.11.2017 klo 19.42 4 tykkää tästä

Yksi uskaltaa halata niin hermostutaan. Sitten valitetaan miksi äijät juoksevat karkuun. Kohtahan saa päin katsomisesta ahdistelusyytteen. Alfauroita etsivät naiset joutuvat jatkossa hakemaan seuransa lähi-idästä tai vielä kauempaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova