Tuorein sisältö

Idols-tähti jyrää USA:n listoilla

02.07.2007 klo 21.07 | Luettu: 2357 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdysvalloissa on alkuvuoden jyllännyt Daughtry-kuume. Daughtryn debyyttialbumi on vuoden ensimmäisen puoliskon myydyin albumi ja se ylitti juuri triplaplatinarajan (yli 3 miljoonaa myytyä levyä).

Chris Daughtry rokkasi Yhdysvaltalaisten sydämiin American Idol-ohjelman kautta ja sijoittui neljän parhaan joukkoon. Debyyttialbumin molemmat radiosinglet It’s Not Over sekä Home ovat olleet massiivisia hittejä jenkkiradioissa ja albumi on komeillut Billboardin listaykkösenä. Chris on itse kirjoittanut albuminsa biisit, apuna mm. Ben Moody biisissä What About Now ja Slash kitaroineen kappaleella What I Want.

Daughtry on USAssa myös kaikkien aikojen viidenneksi myydyin digitaalinen albumi ja 1. singlen It’s Not Over digitaaliset lataukset ja soittoäänet ylittävät 1,8 miljoonaa kappaletta. Yhteensä Daughtryn albumin ja yksittäisten kappaleiden digimyynti ylittävät 2,5 miljoonaa latauskertaa.

Daughtryn Euroopan vallloitus on jo alkanut ja promokiertue on tulossa syys-lokakuussa. Daughtryn albumi on Suomessa jo saatavilla ja It’s Not Over soi mm. Voicella ja NRJ:llä. Video on nähtävissä MTV:llä ja Voicella.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tv-sarjat karsittuna... Van Halen valmis kei... >

Keskustelut (2 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.07.2007 klo 23.01

Yhteensä Daughtryn albumin ja yksittäisten kappaleiden latausmyynnit ylittävät 2,5 ... mitä?
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

03.07.2007 klo 19.12

Kyllähän on jäbä lyöny rahoiks.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova