Tuorein sisältö

Autoilujuontaja Richard Hammond muistelee karmeaa onnettomuutta, 'mitä kauemmin ilmassa, sen kovempi rysäys'

27.11.2017 klo 16.11 | Luettu: 1147 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoAutoilujuontaja Richard Hammond oli vähällä siirtyä taivaalliseen juontajakuoroon kesäkuun alussa Sveitsissä tapahtuneen onnettomuuden seurauksena. Hammond romutti parin miljoonaan euron arvoisen superauton mutta selvisi itse vain polvivammalla.

Hammondin mukaan hänen vaimonsa ei ole vieläkään katsonut onnettomuuskuvia tai nauhalle tarttuneita onnettomuutta edeltäviä vaiheita. "Tuskin hän katsoo niitä koskaan".

Kyseessä oli 47-vuotiaan juontajan toinen vakava onnettomuus. Vuonna 2006 Hammond oli vähällä päästä hengestään moottoripyöräonnettomuudessa. Nyt Hammond aikoo jättää kovavauhtiset tempaukset nuoremmille. Perhe on kuitenkin tärkein.

Mirrorin haastattelussa Hammond kertoo muistavansa onnettomuuden - tällä kertaa hän ei kolhinut päätään. Auto lensi 30 metriä ilmassa, alas vuorenrinnettä ja pyöri vielä sadan metrin matkan maassa ennen leimahtamista liekkeihin.

Hammond muistaa auton lähteneen lapasesta, "se oli sitten siinä".

"Muistan olleeni jonkin aikaa ylösalaisin ilmassa ja miettineeni; mitä kauemmin ilmassa, sitä kovempi rysäys. Ja se oli kova rysäys. En päässyt ulos autosta, olin jumissa. Sain käteni haavoille yrittäessäni ulos autosta".

Kun Hammond oli saatu revittyä ulos autonraadosta, hän soitti ensimmäiseksi vaimolleen. Hammond tiesi että tieto onnettomuudesta leviäisi nopeasti somessa.

"Kuule, minulla on jalka romuna ja pari kylkiluuta rikki ja jotain pientä mutta ei tarvitse huolestua". Hammond halusi ainakin vakuuttaa vaimolleen että tällä kertaa pää toimii eikä edessä ole koomajaksoa.

(Mirror)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mystisiä tunnelmia N... Vartti S.H.I.E.L.D. ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


152


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova