Tuorein sisältö

Pixar-pomo käpälöi Helinä-keijua ja kumppaneita

29.11.2017 klo 23.59 | Luettu: 2603 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Allekirjoittanut pitää kiusallisena sitä, kun vakavia asioita käsitellään hömppäuutisissa. Tämä hömppäuutinen ei ole poikkeus sääntöön.

Pixarin perustaja ja Disneyn animaatiostudioiden pomo John Lasseter pyysi anteeksi "ei-toivottua halailua" ja lähti lomalle. Uusia syytöksiä on esitetty. Lasseter on hipelöinyt naispuolisia kollegoja jopa palavereissa. Juhlissa avustajat ovat yrittäneet pitää Lasseterin kurissa.

Kahden lähteen mukaan Lasseter kehitti pakkomielteen Disneyn Helinä-keiju-sarjan nuoriin näyttelijöihin. Kyse on ilmeisesti nuorista naisista, jotka näyttelivät keijuja animaatioelokuvien julkaisutilaisuuksissa, eikä ääninäyttelijöistä. Lasseter vaati keijut mukaan New Yorkiin ja kutsui heidät drinkeille ja seuraavana päivänä juhliin.

"Hän oli sopimaton keijujen seurassa", kertoo Pixarin entinen työntekijä, joka viittaa kosketteluun, kuten pitkiin haleihin. "Meidän oli laitettava joku mukaan varmistaaksemme, ettei hän ole yksin heidän kanssaan."

Repliikki "He was inappropriate with the fairies" on animaatioelokuvan historiaa jo syntyessään?

V2.fi:n Autot 2 -arvostelussa ohjaaja Lasseteria epäillään virheellisesti ns. autoseksuaaliksi. Toisaalta Helinä-keiju ja siipien salaisuus vakuutti viattomuudella ja hyväntahtoisuudella, joten arvostelussa mainitaan, että tuottaja Lasseter teki kerrankin hyvin. Ote V2.fi:n Helinä-keiju ja merirosvokeiju -arvostelusta:

"3D-versio on terävä ja kaunis, voi, se on jopa intiimi, sillä hahmot ovat usein lähikuvassa eli (ensisijaisesti, toverillisesti, viattomasti) halausetäisyydellä."

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hän on Disneyn uusi ... Jeremy Clarksonin po... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova