Tuorein sisältö

Serj Tankian tyrmää jälleen uuden System Of A Down -albumin, 'olen kyllästynyt lauluosuuksiin'

04.12.2017 klo 12.13 | Luettu: 1452 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

System Of A Down -pomo Serj Tankian on tyrmännyt jälleen, ainakin välillisesti, mahdollisuuden uuden System Of A Down -levyn julkaisulle.

Venäläisen Expert magazinen haastattelussa Tankian kommentoi elokuvamusiikkiprojektejaan. Tankianilta kysyttiin, onko vahvan vokalistin, kuten Tankian, hankala säveltää materiaalia ilman vokaaliosuuksia.

"V*tut lauluosuuksista. Olen kyllästynyt niihin".

Tankian selventää asiaa. Ennen musiikkiuraa, mies oli runoilija, kirjoittaja ja laulaja. "Kirjoitin runoja päivittäin. Tulin musiikkiin sana edellä. Kirjoitin niin paljon lauluntekstejä, että menetin kiinnostukseni niihin. Aina on mielenkiintoisia aiheita, joista voisi laulaa. On myös aiheita, joista en välittäiksi tehdä biisejä mutta aina voi yrittää puristaa esille uusia tunteita".


Tankian on kuitenkin laittanut itseään likoon lyriikan muodossa - nyt miestä kiinnostaa enemmän säveltäminen instrumentaalisesti esitettävälle musiikille.

Intent To Destroy -elokuvan musiikki on jo julkaistu. Furious: The Legend Of Kolovrat -elokuvan musiikki saapuu digitaalisille kauppapaikoille 8.12.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Beatles-legenda kesä... Alexi Laiho kehuu Ch... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova