Tuorein sisältö

Jurassic World: Kaatunut valtakunta kaataa kaiken jo trailerissa

08.12.2017 klo 14.37 | Luettu: 3451 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jurassic World: Kaatunut valtakunta (Jurassic World: Fallen Kingdom) on saanut nimeään vastaavan trailerin. Valtakunta kaatuu. Loppu?

Suomalaiset oppivat 8. kesäkuuta, miten tarina jatkuu. Jurassic Worldin Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard ja kahdesta ensimmäisestä Jurassic Parkista tuttu Jeff Goldblum palaavat rooleihinsa. Uusi ohjaaja J.A. Bayona on lupaillut harkittua tarinaa, osittain käsin tehtyjä tehosteita ja paluuta ensimmäisen Jurassic Parkin pelottaviin tunnelmiin. Bayonalla on kokemusta kauhusta (Orpokoti), katastrofeista (Selviytyminen) ja ristiriitaisista hirviöistä (A Monster Calls).V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt ostetaan sikaa s... Päivän pila: näin al... >

Keskustelut (2 viestiä)

repnogpgn

08.12.2017 klo 16.09

Jurassic Maailma? Jurassinen Maailma? Jurassinen Puisto 4?
lainaa
nwnihtwt

09.12.2017 klo 13.51 1 tykkää tästä

Tämä sarja on aika hyvää symboliikkaa kuvaamaan kaikkea ihmisen toimintaa. Pahoja juttuja on tapahtunut menneisyydessä. Niistä jotenkin selviydytään. Sitten hetken päästä mennään taas sohimaan sitä muurahaispesää ja aiheutuu katastrofi. Ja kaiken takana on ajatus että "vaikka me nyt heitetään meret täyteen muovipaskaa tai vaikka mä painan tätä ydinasenappulaa niin elämä löytää jonkun keinon jatkua"

Ihan niinkuin riehuvien äärijärjestöjen kanssa, tätäkin katsoessa ainoa ajatus mielessä on "älkää menkö sinne perkeleen saarelle"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova