Tuorein sisältö

Parhaat elokuvat joita ei ole tehty 2017

12.12.2017 klo 12.56 | Luettu: 1473 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"The Black List" on vuotuinen lista käsikirjoituksista, joista Hollywoodin ammattilaiset pitävät, mutta joiden pohjalta ei ole tehty elokuvaa vielä. Monet listan tarinat päätyvät isolle kankaalle myöhemmin ja toisinaan jopa nousevat vuoden parhaiden elokuvien joukkoon.

Listalle pääsi tänä vuonna 76 käsikirjoitusta. Kymmenen suosituimman juonikuvaukset on suomennettu tähän uutiseen. Englanninkielinen lista löytyy mm. sivustolta Deadline.

68 ääntä sai
RUIN
Nimetön ex-natsi vaeltaa Saksan raunioissa toisen maailmansodan jälkeen tappaakseen entisen tuhoryhmänsä jäsenet ja sovittaakseen syntinsä. (Gal Gadot on kiinnitetty elokuvaversion sivurooliin.)

42 ääntä sai
LET HER SPEAK
Tositarina senaattori Wendy Davisista ja hänen päivän mittaisesta jarrutuskeskustelustaan, jolla hän yritti pelastaa 75% Texasin aborttiklinikoista. (Sandra Bullock on kiinnitetty päärooliin.)

40 ääntä sai
DADDIO
Matkustaja ja taksikuski muistelevat ihmissuhteitaan matkalla lentokentältä asiakkaan asunnolle.

32 ääntä sai
KEEPER OF THE DIARY
Otto Frank ja nuori toimittaja etsivät kustantajaa holokaustin jälkeen julkaistakseen Otton edesmenneen tyttären Anne Frankin päiväkirjan.

22 ääntä sai
WHERE I END
Tulevaisuudessa elämäsi voidaan tallentaa, ladata tietokoneelle ja käynnistää uudestaan, jos menehdyt ennenaikaisesti. Mies herää kuolleista ja epäilee, että kuolema oli vaimon syytä.

20 ääntä sai
WHEN LIGHTNING STRIKES
Tositarina 25-vuotiaasta Joannesta, joka kokee ensirakkauden, tulee raskaaksi odottamatta, menettää useamman työpaikan ja masentuu ennen kuin hän luo Harry Potterin.

19 ääntä sai
BREAKING NEWS IN YUBA COUNTY
Sue Bottomin mies kuolee sydänkohtaukseen jäätyään kiinni ilotytön kanssa. Sue hautaa ruumiin kaikessa hiljaisuudessa ja nauttii julkisuudesta, kun hänen miehensä julistetaan kadonneeksi.

18 ääntä sai
SLEEP WELL TONIGHT
Korkeimman turvallisuusluokan vankilassa naiivi teinivanki ja kokematon virkailija sotkeutuvat huumeiden salakuljetukseen pakotettuina. Samaan aikaan vankilan jengien välinen viha on kiehumassa yli.

17 ääntä sai
THE GREAT NOTHING
Sureva 13-vuotias tyttö palkkaa kuolemansairaan ja sarkastisen professorin auttamaan itseään, jottei hän jää luokalle. Odottamaton ystävyys saa molemmat arvostamaan elämää.

16 ääntä sai
TRAPLINE
Kidnapatun pojan elämä muuttuu jälleen, kun kidnappaaja pyytää häneltä apua kaapatakseen toisenkin lapsen.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jos liikut Porissa, ... We Love the 90’s vai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova