Tuorein sisältö

Nimeni on Hietalahti, tai siis Aarnio - keisari Aarnio

14.12.2017 klo 19.28 | Luettu: 1782 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruudun kevään uutuussarja Keisari Aarnio on tositapahtumiin perustuva rikosdraama Suomen kaikkien aikojen uskomattomimmasta rikosvyyhdistä.

Pitkän linjan näyttelijä Kari Hietalahti tekee näyttävän roolin Helsingin huumepoliisin entisenä päällikkönä Jari Aarniona. Muissa rooleissa nähdään myös Pilvi Hämäläinen ja Kirsi Ylijoki, jotka näyttelevät Helsingin Sanomien rikostoimittaja Minna Passia ja oikeustoimittaja Susanna Reinbothia.

"Ei näitä juonenkäänteitä voisi edes itse keksiä, tai voisi, mutta kukaan ei uskoisi sitä. Tässä tarinassa on se onni, että nämä asiat ovat tällä hetkellä totta. Pitää kuitenkin muistaa, että tapaushan on vielä kesken", toteaa Hietalahti roolistaan.

"Me nähdään tässä sarjassa sellainen Jari Aarnio, mitä oikeuden pöytäkirjat hänestä tietää. Sellainen Aarnio, mikä on Reinbothin ja Passin kirjassakin. Tässä roolissa ei ole mitään keksittyä."

Sarjan pääkäsikirjoittaja on Tatiana Elf, ohjaajina JP Siili ja Taavi Vartia.

Keisari Aarnio -sarja pohjautuu Helsingin Sanomien rikostoimittaja Minna Passin ja oikeustoimittaja Susanna Reinbothin julkaisemaan menestyskirjaan Keisari Aarnio. Osa sarjan tapahtumista, dialogeista ja päähenkilöiden yksityiselämästä kertovat kohtaukset on dramatisoitu.

Ruutu+-tilauksella katsottava Keisari Aarnio -sarja nähdään palvelussa huhtikuussa 2018.

Next Job. #keisariaarnio @nelonen @ruutu @yellowfilmtv

Henkilön Kari Hietalahti (@sikajukka) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< Tähdet, tähdet -kisa... Deadpool on Disney-h... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova