Tuorein sisältö

Huumejännäri Sicario saa räjähtävää jatkoa: traileri

19.12.2017 klo 18.15 | Luettu: 2474 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ylistetty Sicario on sikäli omituinen elokuva, että huumeiden vastaiseen sotaan kutsutulle päähenkilölle ei selitetä mitään ylimääräistä. Miksi hän edes on mukana, mietti hän itsekin. Enää hän ei ole: Emily Bluntia ei nähdä jatko-osassa. Ensi kesänä valmistuva Sicario 2: Soldado kertoo kahdesta tietojen panttaajasta, joita näyttelevät yhä Benicio del Toro ja Josh Brolin. Huumesota kiihtyy Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla, joten viranomaisetkin ottavat käyttöön kovemmat otteet. Päähenkilöt aikovat kidnapata huumeparonin tyttären.

Uusi ohjaaja on Stefano Sollima, jonka töihin lukeutuu Suburra. Sicario tarkoittaa palkkamurhaajaa ja Soldado sotilasta (ja Suburra oli kaupunginosa antiikin Roomassa).


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisää säkenöivää öky... Jack Black mylvii Ju... >

Keskustelut (3 viestiä)

make

19.12.2017 klo 19.04 5 tykkää tästä

Itseltä jäi tämä ensimmäinenkin osa kesken todella pitkästyttävän juonen ja täysin yhdentekevien kohtausten vuoksi. En tämän vuoksi viitsi kuluttaa aikaani jatko-osaankaan.
lainaa
Kepulikeke

20.12.2017 klo 08.36 3 tykkää tästä

make kirjoitti:
Itseltä jäi tämä ensimmäinenkin osa kesken todella pitkästyttävän juonen ja täysin yhdentekevien kohtausten vuoksi. En tämän vuoksi viitsi kuluttaa aikaani jatko-osaankaan.


Eka osa oli varsin hyvä, lajityyppinsä kärkeä.
lainaa
Arthur

20.12.2017 klo 13.04

Mielestäni ensimmäisen osan käsikirjoitus on Sheridanin kolmesta tähänastisesta huonoin, mutta pidin elokuvasta silti kiitos tunnelman, upean kuvauksen ja Brolinin sekä del Toron hahmojen. Tämän trailerin perusteella vaikuttaisi olevan tulossa toisen tyylinen filmi, mutta kyllä vaan kelpaisi tyly toimintaelokuvakin noiden kahden hahmon kera.

Tuo teloituskohtaus muuten kummasti piristi mielestäni kliseistä traileria, sillä en muista ennen nähneeni että pistoolia olisi käytetty leffoissa tuohon tapaan. Ne pienet jutut.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova