Tuorein sisältö

Solsidanin suomalainen versio jatkuu toiselle kaudelle, ohjelma myyty myös Ruotsiin

21.12.2017 klo 10.09 | Luettu: 2043 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalaisen suosikkisarjan Solsidanin suomalainen versio Onnela jatkuu toiselle tuotantokaudelle. Sarja on myyty myös Ruotsiin.

Suoratoistopalvelu C Moressa 23.11. käynnistynyt ja juuri kauden päätösjaksoon huipentuvan komediasarjan toinen kausi kuvataan ensi kesänä ja se esitetään C Moressa syksyllä 2018.

Myös kakkoskautta tähdittävät kotimaiset suosikkinäyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Toisen kauden ohjaa Petteri Summanen.

Eero Ritala on nostettu ehdolle Kultaisen Venlan saajaksi parhaan miesnäyttelijän kategoriassa roolistaan Onnelan Anttina.

"Onnela on otettu avosylin vastaan. Se nousi heti C Moren katsotuimpien ohjelmien kärkeen ja ohjelma on saanut paljon positiivista palautetta. Lisäksi Eero Ritalan Onnelasta saama Kultainen Venla ehdokkuus on erittäin hieno saavutus. Hehkutusta ansaitsee myös ohjelman myynti Ruotsiin – onhan se mainiota, että Onnela esitetään sarjan alkuperäisellä markkinalla suomalaisena version", toteaa MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen. Onnelan ensimmäinen kausi esitetään Ruotsin C Moressa alkuvuoden 2018 aikana.

Onnelan lisäksi sarjan esikuvan Solsidanin kaikki viisi tuotantokautta ovat katsottavissa C Moressa.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jungle Book, joka ei... 'Ja kaikilla oli nii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova