Tuorein sisältö

Provinssirockin leirintäpaikkoja varattavissa - lähetä hakemus netin kautta

03.05.2008 klo 10.23 | Luettu: 3144 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoella 13 - 15.6 synttäreitään juhlivan Provinssirockin virallisen leirintä-alueen paikkoja voi jo varata. Camp Provinssin leiriytymispaikkojen ennakkomyynti on alkanut. Camp Provinssi on ainut ennakkoon varattava leirintäalue, ja varattu vain kolmen päivän festivaalilipun hankkineiden käyttöön.

Tässä tulee toimintaohjeita Camp Provinssiin aikoville:

Leirintäpaikka on varattava etukäteen tapahtuman sivulta löytyvällä kaavakkeella. Camp Provinssiin ei voi varata paikkoja muuta kautta. Täytettyäsi vaaditut kohdat huolella, saat laskun ja pienen infopaketin antamaasi sähköpostiosoitteeseen 7 päivän sisällä. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat varauksesi. Leirintäalueelle vaaditaan kolmen päivän festivaalilippu, jonka hankkimisesta asiakas vastaa itse. Telttapaikkoja myydään rajoitetusti joten pelkkä kaavakkeen lähettäminen ei takaa leiriytymispaikkaa.


Teltan vastuuhenkilö varaa ja maksaa koko seurueen telttapaikan kerralla, ja toimii yhteyshenkilönä. Varauksessa on ilmoitettava ja nimettävä mahdolliset kanssaleiriytyjät. Vajaita telttoja on mahdollisuus täydentää tarpeen tullen leirintäalueen portille saavuttaessa. Huom. korkeintaan neljä henkilöä per teltta.

Camp Provinssin lisäksi käytettävissä ovat koulumajoitukset, Törnävän lisäleirintäalue, Törnävän varsinainen leirintäalue, Sahalammen leirintäalue, Kyrkösjärven leirintäalue, Jouppilanvuoren vaunupaikat... katso lisätietoja osoitteesta www.provinssirock.fi.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britneyn ongelmien r... Sean Combs sai ikiom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova