Tuorein sisältö

Netflixin örkkijännäri Bright saa jatko-osan: video

03.01.2018 klo 19.20 | Luettu: 3919 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixin ison budjetin fantasiajännäri Bright sai kylmää kyytiä kriitikoilta, mutta epävirallisen arvion mukaan jopa 11 miljoonaa amerikkalaista katsoi sen ensimmäisen kolmen päivän aikana. Hieman ennen ensi-iltaa paljastui, että mahdollinen jatko-osa on jo huomioitu tekijöiden sopimuksissa.

Jatko-osa on nyt virallistettu. Will Smith ja Joel Edgerton jatkavat pääosissa. Ohjaaja David Ayer vastaa tällä kertaa myös käsikirjoituksesta. (Alkuperäinen kirjoittaja Max Landis saattaa olla "kiireinen", sillä häntä syytetään naisten ahdistelusta ja hänen on määrä kirjoittaa naisia ahdistelevasta haisunäädästä Pepé Le Pew'stä kertova elokuva.)

Netflixin mukaan Bright on ensimmäisen viikon osalta palvelun suosituin alkuperäiselokuva ja yksi suosituimmista yksinoikeuksista.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bruce Willis on Väki... Meemihirviö Slender ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tony

03.01.2018 klo 19.28

Nähny, ja ainahan se toka kausi kaikille ja neljä tähtee, mutta tämäkin varmaan kuten muutkin vastaavat Sci-fit ei tule kantamaan kolmatta.
lainaa
hyvinmenee

03.01.2018 klo 19.28 3 tykkää tästä

Olihan tuo yllättävän hyvä elokuva. Virkistävän realistinen poikkeus marveli rymistelyjen jälkeen. Hahmot kehittyvät tarinan aikana ja dialogi on muutakin kuin slapstick komediaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova