Tuorein sisältö

Turusta kuuluu kummia - Suurlähettiläät tekee paluuristeilyn (?)

23.01.2018 klo 10.06 | Luettu: 1520 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pitääxunaina, Maailman laidalla, Kun tänään lähden, Kuka pysäyttäisi kellot. Soulvaikutteita ja melodista suomipoppia yhdistelleen Suurlähettiläät-kokoonpanon ensimmäinen albumi julkaistiin 1991.

Nyt tämä vuonna 2011 viimeisen keikkansa soittanut bändi on tekemässä paluukeikan. Jussu Pöyhösen ja Kari Hurrin luotsaama yhtye valtaa kesäkuun alussa Baltic Princessin omalla erikoisristeilyllään.

Suurlähettiläät soittaa paluukeikan suosituimmalla kokoonpanolla. Bändin suurimmat hitit sisältävän paluukeikan lisäksi risteilyllä tulee olemaan paljon muutakin yhtyeeseen liittyvää ohjelmaa. Suurlähettiläät –risteily lähtee Turusta perjantaina 8.6.2018.

"Olemme bändin kanssa pitäneet yhä yhtä –ja kokoontuneet noin puolen vuoden välein soittamaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Meiltä on kysytty paluukeikkaa tasaisin väliajoin ja tähän saakka olemme kieltäytyneet, mutta viimeisen vuoden aikana ajatus paluusta on alkanut tuntua yhä houkuttelevammalta. Viimeisen silauksen päätökselle antoi idea omasta risteilystä. Odotan innolla paluukeikkaa, mutta tuntuu mukavalta päästä kohtaamaan yleisömme myös keikan ulkopuolella".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sara Forsberg siellä... Flow Festivalin ensi... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 13.56

legendaarinen bändi joka on jännä kyllä jäänyt pimentoon jollaki tappaa vaikka toisaalta kyllähä niije levyt myi todella hyvin ysärinä, mut jotenki tuntuu että niistä on puhuttu&kirjoitettu erittäin harvoin. Mä oon paljon enemmän suurlähettiläiden alkuaikojen fani jolloin musassa oli soul vaikutteita enempi eli vuodet 1990-1995 eli viimeisin tosi hyvä suurlähettiläät levy tehtiin vuonna 95(pientä puhetta) jonka jälkeen meno mun makuuni (kaupallistui) aavistuksen huonompaan suuntaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova