Tuorein sisältö

Turusta kuuluu kummia - Suurlähettiläät tekee paluuristeilyn (?)

23.01.2018 klo 10.06 | Luettu: 602 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pitääxunaina, Maailman laidalla, Kun tänään lähden, Kuka pysäyttäisi kellot. Soulvaikutteita ja melodista suomipoppia yhdistelleen Suurlähettiläät-kokoonpanon ensimmäinen albumi julkaistiin 1991.

Nyt tämä vuonna 2011 viimeisen keikkansa soittanut bändi on tekemässä paluukeikan. Jussu Pöyhösen ja Kari Hurrin luotsaama yhtye valtaa kesäkuun alussa Baltic Princessin omalla erikoisristeilyllään.

Suurlähettiläät soittaa paluukeikan suosituimmalla kokoonpanolla. Bändin suurimmat hitit sisältävän paluukeikan lisäksi risteilyllä tulee olemaan paljon muutakin yhtyeeseen liittyvää ohjelmaa. Suurlähettiläät –risteily lähtee Turusta perjantaina 8.6.2018.

"Olemme bändin kanssa pitäneet yhä yhtä –ja kokoontuneet noin puolen vuoden välein soittamaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Meiltä on kysytty paluukeikkaa tasaisin väliajoin ja tähän saakka olemme kieltäytyneet, mutta viimeisen vuoden aikana ajatus paluusta on alkanut tuntua yhä houkuttelevammalta. Viimeisen silauksen päätökselle antoi idea omasta risteilystä. Odotan innolla paluukeikkaa, mutta tuntuu mukavalta päästä kohtaamaan yleisömme myös keikan ulkopuolella".V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sara Forsberg siellä... Flow Festivalin ensi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

84080

Tampere Film Festival 6th-10th March 2019
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova