Tuorein sisältö

Duke Nukemin rooli on menossa John Cenalle

23.01.2018 klo 12.49 | Luettu: 2540 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Bayn tuotantotalo Platinum Dunes suunnittelee Duke Nukem -peleihin perustuvaa elokuvaa. Pääroolista neuvotellaan John Cenan kanssa. Showpainimestari Cena on saanut kiitosta esiinnyttyään komedioiden sivurooleissa ja tämä leffa saattaa olla tilaisuus nousta Dwayne Johnsonin ja Dave Bautistan rinnalle Hollywoodissa; kehässä miehet ovat mureuttaneet toisiaan tasaväkisinä.

Liioitellun cool pyssysankari Duke Nukem esiintyi alunperin tasohyppelyssä, mutta tunnetuin peli on Doomin haastaja Duke Nukem 3D. Tuo peli sisältää lukuisia viittauksia elokuviin ja muihin asioihin, joten yksi elokuvaversion haasteista on se, minkälaista nostalgiaa se kehtaa harrastaa. Jos 90-luvun teineille sanoo "olen tullut tänne jauhamaan purkkaa ja potkimaan perseitä ja purkka on loppu", monelle tulee mieleen Duke Nukem, vaikka repliikki on 80-luvun elokuvasta Pahan kehä.

Ehkä se on riittävän omaperäistä, jos Cena taistelee avaruuden sikahirviökyttiä vastaan isolla kankaalla ja paskantaa jättiläishirviön halkaistuun päähän.

Ohjaajaa tai kirjoittajaa ei ole vielä palkattu.

Cena esiintyy sivuroolissa ensi joulukuun Transformers-elokuvassa Bumblebeessä, jonka tuottaja Bay myöskin on.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Krokotiilimiehen poi... Päivän pila: Star Wa... >

Keskustelut (2 viestiä)

repesorsa

23.01.2018 klo 16.35 4 tykkää tästä

Aivan mahtava ehdokas tuohon rooliin. Cena on painijataustastaan huolimatta osoittautunut yllättävän hyväksi näyttelijäksi. Esim. huippuleffassa The Marine (2006)
lainaa
egnvpivnd

23.01.2018 klo 18.16 1 tykkää tästä

Tarttee vaan saada John, siis se toinen John John, dubbaamaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova