Tuorein sisältö

Amerikan presidentti katoaa valtiovierailulla Tukholmassa - miten Sinkkuelämää-kasvo sopii pressan rooliin!

26.01.2018 klo 10.21 | Luettu: 2211 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rikosdraama Modus palaa MTV3-kanavalle 2. kauden jaksoin tiistaina 27.2.

Hyytävä ruotsalainen rikosdraama Modus saa jatkoa - kahdeksanosaisen rikostrillerin toisella kaudella nähdään nimekäs tähtikaarti, kun Kim Cattrall, Greg Wise ja Billy Campbell nähdään sarjan pääosissa.

Amerikan presidentti Helen Tyler (Kim Cattrall) katoaa jäljettömiin valtiovierailullaan Tukholmassa mystisissä olosuhteissa. Samalla kun intensiiviset etsinnät ovat käynnissä, FBI ja Ruotsin poliisi käyvät valtataistelua poliisitutkimusten johtamisesta.

Rikospsykologi Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman) ja rikostutkija Ingvar Nyman (Henrik Norlén) vedetään mukaan tutkimuksiin ja pian selviää, että kehenkään ei voi luottaa. Samaan aikaan kollegat Ingvar ja Inger Johanne ovat ison elämänmuutoksen keskellä; he ovat muuttaneet yhteen ja odottavat yhteistä lasta.

Modusta tähdittävät ensimmäiseltä kaudelta tutuksi tulleet Melinda Kinnaman ja Johan Falk -elokuvistakin tuttu Henrik Norlén.

Modus MTV3-kanavalla ja Katsomossa tiistaisin 27.2. klo 21 alkaen. Moduksen 1. ja 2. tuotantokausi ovat katsottavissa kokonaisuudessaan C More -suoratoistopalvelussa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vanhan koulukunnan h... Kimi Räikkösen somev... >

Keskustelut (1 viestiä)

prwhgvndn

27.01.2018 klo 01.47

taas naispresidentti hahhah ottaa näköjään liberaalikommunisteja päähän että trump vei pelin

ja hyvinhän se sopii kun on kaapattu niin ei sitä paljoa ruudussa näykään. senkin ajan kun näkyy niin voi vain nieleskellä mieskaappaajiaan tissit ja perseet näkösällä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova