Tuorein sisältö

Moody Blues tulee Suomeen - oletko valmis

06.05.2008 klo 15.32 | Luettu: 4907 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaarinen The Moody Blues saapuu Suomeen lokakuussa. Muun muassa Nights in White Satin ja Tuesday Afternoon –kappaleillaan maailmansuosioon noussut yhtye konsertoi Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 22. lokakuuta. The Moody Blues vieraili Suomessa viimeksi joulukuussa 2006. Tuolloin miltei loppuunmyyty Helsingin Jäähalli osoitti ihastustaan yhtyeelle, jota ei ollut nähty Suomessa sitten 1960-luvun.

The Moody Blues perustettiin Birminghamissa Englannissa vuonna 1964. 1970-luvun puolivälissä The Moody Blues ilmoitti lopettavansa yhtyeenä. Sen jäsenet ryhtyivät sooloprojekteihin muusikkoina ja tuottajina. Taukoa ei kuitenkaan kestänyt kuin muutama vuosi, sillä The Moody Blues palasi jälleen levytysstudioon vuonna 1977.

The Moody Bluesin perustajajäsenistä Ray Thomas jättäytyi pois yhtyeestä 2002, ja alkuperäinen basisti Clint Warwick menehtyi vuonna 2004. The Moody Blues jatkaa nykyisin konsertointia kitaristi Justin Haywardin, basisti John Lodgen sekä rumpali Graeme Edgen voimin.

Lipunmyynti The Moody Bluesin konserttiin on jo alkanut Menolipussa. Lipunmyynti Lippupalvelun lippukaupoissa ja puhelinpalvelussa alkaa maanantaina 12.5. Lippujen hinnat ovat 55 ja 59 euroa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotiteollisuus ja sa... Star Wreck -jengin k... >

Keskustelut (3 viestiä)

Ulla

07.05.2008 klo 14.59

At last! Vihdoinkin näen ja kuulen suosikkibändini livenä! Malttais vaan odottaa lokakuuhun asti...!
lainaa
Lale

03.08.2008 klo 17.05

Hyvä Ulla!
Olen ollut Moodies-fani 60-luvun lopusta lähtien. Nuoruudessani Justin Haywardin johdolla opin soittamaan useita kielisoittimia, säveltämään ja sanoittamaan omia biisejä. Justin on upein "songwriter" maailmassa. Moodien biisien mukana elin ilon ja surun hetket, koin ensirakkauden ja sanoin hyvästit isälle. Heidän säestyksellä löysin myös elämäni naisen ja siitä lähtien, jo nyt 30 vuotta, olen laulanut hänelle "Yes, I love you, oh how I love you". Lapsilleni olen sanonutkin, että minut täytyy haudata mukana Days of Future Passed -levy. Olen nähnyt heidät kahdesti, kerran Birminghamissa ja kaksi vuotta sitten Hartwall Areenalla. Intoa piukkana odotan taas iltaa laulaa mukana "Lovely to see you again, my friend". Hyvää konsertti-iltaa.
lainaa
Kake

03.08.2008 klo 17.08

Hei kaikki Moody Blues -fanit.
Tutustumisen arvoinen herkkupala on Nashvillen bluegrass-soittajien tribuutti Moody Bluesille: Moody Bluegrass -levy. Valitettavasti sitä ei löydy Suomesta. Itse tilasin sen suoraan levytuottajalta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova