Tuorein sisältö

Bad Boys 3 ja naisten Bad Boys osoittavat elonmerkkejä

02.02.2018 klo 18.03 | Luettu: 2052 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bad Boys For Life eli kolmas Bad Boys -elokuva on ikuisuusprojekti, jota Martin Lawrence on ehtinyt kuvailla kuolleeksi. Leffalla on taas vaihteeksi ohjaaja: Adil El Arbi ja Bilall Fallah jakavat vetovastuun. Belgialaiset jännärit Black ja Patser ovat ohjaajaparin aiempia töitä. Heidän on määrä ohjata yhdessä myös Beverly Hills kyttä 4, joka on toinen ikuisuusprojekti.

Sony tahtoo kuvausten alkavan elokuussa. Lawrencen ja Will Smithin on tarkoitus palata kovaotteisten kyttien rooleihin. Uskotaan, että tämä elokuva valmistuu, kun se on kuvattu.

Lähde: Deadline


"Naisten Bad Boys" on toistaiseksi nimeämätön tv-sarja, joka kertoo Lawrencen hahmon siskosta Sydney Burnettista. Sydney oli erikoisagentti Bad Boys II:ssa, mutta tv-sarjassa hän muuttaa Los Angelesiin ryhtyäkseen poliisietsiväksi. Gabrielle Union palaa rooliin.

Haamujengi-tähti Ernie Hudson on kiinnitetty mukaan. Hän näyttelee Sydneyn (ja Lawrencen hahmon Marcusin) isää. Sarjan uusiin hahmoihin lukeutuu Sydneyn työkaveri Nancy McKenna, joka jossain määrin kadehtii Sydneyn vapautta joutuessaan itse huolehtimaan lapsistaan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Clarksonin porukan T... Neljäs Men in Black ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova