Tuorein sisältö

Konemetsä jälleen täynnä rytmejä

07.05.2008 klo 09.34 | Luettu: 1756 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Konemetsä järjestetään tänä vuonna viidennen kerran Ollilan kylässä Marttilan kunnassa, Salosta noin 35 kilometriä pohjoiseen. Toisin kuin viime vuosina tapahtuma-aika on heinäkuun toinen viikonloppu ensimmäisen sijaan eli 11. - 13.8.

Keskellä metsää juhlittava elektronisen musiikin ykköstapahtuma houkuttelee eksoottisella ulkomaisia ja kotimaisia huippuesiintyjiä sisältävällä kattauksellaan. 42 tunnin putkeen soitetun musiikin lisäksi vetonauloiksi ovat nousseet muun muassa 24/3 sauna, pulahdusallas, metsän keskellä sijaitsevat lavat ja tapahtuman yleinen rento ilmapiiri..

Tämän vuoden teemana on ekologisuus. Järjestäjät toivovat kävijöiden kiinnittävät erityistä huomiota siihen, että luonto jää tapahtuman jälkeen luonnolliseen tilaan. Roskapisteitä lisätään viime vuoteen verrattuna ja roskapantti otetaan käyttöön. Tullessaan Konemetsään festivaaliyleisö varustetaan jätesäkillä. Yleisö maksaa roskapantista 10 € ja saa sen takaisin tuodessaan roskalavalle yli 1/2 jätesäkillistä roskaa. Yksityisautoilu on festivaalien suurin CO2 aiheuttaja ja toivotaankin, että mahdollisimman moni käyttäisi edullisia Konemetsä – bussikuljetuksia, jotka lähtevät Helsingistä, Turusta ja Tampereelta .

Liput: 44,20 (portilta 50eur).

Konemetsän mittavan artistilistan voi tarkistaa osoitteesta www.konemetsa.net.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Coldplayn ilmainen t... Lentoyhtiö sotki jäl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova