Saara Aalto intoilee somessa Monsterin saamasta palautteesta - tässä syy

10.02.2018 klo 21.45 | Luettu: 2125 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saara Aalto intoilee somessa Monsters-kappaleensa saamasta hyvästä vastaanotosta.

Monsters on yksi kolmesta Suomen euroviisuehdokkaasta. Kaksi muuta kappaletta julkistetaan myöhemmin. Lopullinen valinta suoritetaan maaliskuussa.

Saaran somepäivityksen mukaan Monsters on noussut iTunesin soitetuimpien listalle Britanniassa, Ruotsissa, Norjassa ja Hollannissa. Suomessa biisi on ykkösenä.


"Yesterday was a whirlwind and a very happy day.Thank you everybody from the bottom of my heart, thank you for waiting and thank you for being my supporters and my snowfairies. The reaction to Monsters is something from my dreams. To be in the UK, Sweden, Norway & Netherlands iTunes charts & No.1 in Finland is incredible (and staright to No.11 on Spotify Top50!!)"


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Toimintatähti Dolph ... Viime vuoden onnetto... >

Keskustelut (1 viestiä)

woehifoenfve

17.02.2018 klo 21.23

Tämmösellä biisillä ja Saaran hypellä top 10 paikka on jo aika selvä. Voitaisiin ehkä jatkossakin hoitaa viisut näin niin ei tarvitse viikkotolkulla kuunnella niitä jatkuvia "uutisia" että "Mattilan Peräkylän Kamariorkesterin esitys on tässä, onko se parempi kuin Veskeran drag queenin kappale? Katso meidän raatimme analyysit", ja sitten kaiken hypen jälkeen Euroviisuissa jää kuitenkin karsinnan viimeiseksi

Kirjoita kommentti

68972

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova