Tuorein sisältö

Teratavu mahtuu jo kämmenelle

08.05.2008 klo 23.10 | Luettu: 2873 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Buffalon uunituore LinkStation Mini on kämmenelle sopiva kaksi 500 gigatavun kiintolevyä sisältävä verkkotallennin. Pienen koon ansiosta laite kuluttaa myös vähän virtaa eikä tuota juurikaan hukkalämpöä. LinkStation Minissä ei ole lainkaan tuuletinta, joten ainoa kuuluva ääni on hiljainen kiintolevyjen surina.

Verkkolevyn tiedostoihin pääsee käsiksi internetin kautta mistä päin maailmaa tahansa. Verkkovirtaa käyttävään laitteeseen voidaan tietoa kopioida myös suoraan muistikulta tai vaikka digikamerasta takapaneelin USB-liitännän kautta. Lisäksi LinkStationissa on sisäänrakennettu tulostinpalvelin ja Memeo-varmuuskopiointiohjelmisto.

Buffalolla uskotaan kotien tallennuskapasiteettitarpeen kaksinkertaistuvan seuraavan 12 kuukauden aikana. Kiireisintä kapasiteettipulaansa voi lievittää 400 euron arvoisella LinkStation Minillä.

V2.fi | Matti Lintula
< Igor vs. Kung Fu Pan... BenQ siirtää näytöt ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Crisutan

Rekisteröitynyt 09.07.2007

08.05.2008 klo 23.23

Wow, vois jopa ostaa jos hintaa ois puolet tosta...
Ei tarttis muistitikkua kantaa mukana ku omat filut sais netinki kautta.
lainaa
MKB

09.05.2008 klo 13.29

jepjoo ja sit kun oot siellä maailmalla ja tarviit sitä parin gigan tiedostoa joka majailee verkkolevyllä niin ainoa käytettävissä oleva verkkoyhteys matelee jossain 5kt/s. :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova