Tuorein sisältö

Missikaunotarten Vain elämää -tyyliset tilitykset kiinnostivat kansaa

21.02.2018 klo 12.54 | Luettu: 616 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kaunis elämä kokoaa yhden pöydän ääreen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä sai eilen Lenita Airiston avausjaksollaan keskikatsojamääräksi yhteensä lähes 500 000 silmäparia (MTV3, AVA ja Katsomo). MTV3-kanavalla keskikatsojamäärä oli 395 000. Kaikkiaan ohjelmaa seurasi eilen tv:stä 742 000 suomalaista ja Katsomossa ohjelma keräsi lähes 15 000 käynnistystä.•

Tiistaina 20.3. nähdyssä jaksossa Lenita Airisto näytti herkemmän puolensa ja kyyneleet valuivat niin hänen kuin muidenkin kaunottarien poskipäillä.

"Lenita Airisto todella vaikutti tarinallaan eilisessä jaksossa. Olikin suuri ilo ja kunnia saada hänet aloittamaan AVAlla tämä hieno sarja. Kaunis elämä on ainutlaatuinen kokonaisuus koko rehellisyydessään ja väkevyydessään, naisilta joissa on uskomaton voima ja karisma. Seuraavat viikot tulevatkin olemaan täynnä tunteita laidasta laitaan", MTV:n kanavajohtaja Jaana Pasonen lupaa.

Ensi viikon tiistaina 27.2. ääneen pääsee Tarja Smura.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän pila: karu to... Seinäjoen Vauhtiajot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

85018

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova