Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon seuraavalla on nyt nimi ja Brad Pitt

01.03.2018 klo 14.10 | Luettu: 3186 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Quentin Tarantinon seuraava elokuva kertoo toisiinsa liittyviä tarinoita, joista yksi on se, että Charles Mansonin kultti murhasi raskaana olevan näyttelijä Sharon Taten ja hänen ystävänsä kesällä 1969.

Elokuvalla on vihdoinkin nimi: Once Upon a Time in Hollywood. "Once Upon a Time" -elokuvia on lukuisia, mutta kun kyse on Tarantinosta, nimi on selkeä kunnianosoitus Sergio Leonen ohjauksille Once Upon a Time in the West (Huuliharppukostaja) ja Once Upon a Time in America (Suuri gangsterisota).

Leonardo DiCaprio näyttelee Rick Daltonia, joka on fiktiivinen vanhan länkkärisarjan tähti, joka on nähnyt parhaat päivänsä. Mukaan on kiinnitetty myös Brad Pitt, joka näyttelee Daltonin stunttimiestä Cliff Boothia. Molemmilla miehillä on vaikeaa Hollywoodissa, jota he eivät enää tunnista omakseen. Dalton asuu Taten naapurissa.

Tarantino on työstänyt käsikirjoitusta viisi vuotta - ja asunut suurimman osan elämäänsä seudulla, josta hän nyt tarinoi. Hän oli 7-vuotias vuonna 1969 (oman laskuoppinsa mukaan).

Ensi-ilta on 9. elokuuta 2019, eli 50 vuotta murhien jälkeen.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: John Wi... Wonder Woman kohtaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova