Tuorein sisältö

Tuula Amberla julkaisee soolomateriaalia 14 vuoden tauon jälkeen

06.03.2018 klo 09.31 | Luettu: 2166 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1984 Lulu-hitillään koko kansan tietoisuuteen noussut Tuula Amberla aktivoituu soolourallaan ja julkaisee 14 vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Tuore single ja musiikkivideo Anna äiti puhaltaa julkaistaan 6.3.

Tero-Petri Suovasen sanoittamassa ja säveltämässä svengaavassa kappaleessa liikutaan vahvassa ja kantaaottavassa tematiikassa.

"Laulun äiti on taikuri, joka yrittää puhaltaa kaiken tuskan pois lapsiltaan. Pieni tyttö jätetään pois joukosta – suljetaan ulkopuolelle, jätetään kaveriporukasta ilman selvää syytä. Äidin taiat toimivat vielä pienille, mutta miten lohduttaa isoa lasta".

Amberla haluaa uudella kappaleellaan painottaa rauhanomaista kasvuympäristöä niin lapsille kuin aikuisillekin. "Me eletään tätä yhtä, ainutkertaista ihmisen elämää. Siihen sisältyy hienoja hetkiä ja paljon kauniita asioita. Jos osaamme, ehdimme puhaltaa ystävyyden ja suvaitsevaisuuden taikavoimaa ympärillemme. Sellaisessa puhalluksessa on helpompi kasvaa isoksi ja aikuiseksi. Ja jatkaa elämäänsä lapsuudessa saadulla voimalla. Äiti puhaltaa, koska rakastaa ja kunnioittaa elämää ehdoitta".

Amberlan Liikkuvat Lapset julkaisi albumin viimeksi vuonna 2011.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Top Gearissa lentävä... Wasa Open Air ja Pet... >

Keskustelut (1 viestiä)

Into

06.03.2018 klo 16.03

Hyvin svengaa, mikään ei ole muuttunut 30 vuodessa! Hyvä Tuula, sinua tarvitaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova