Taneli Mäkelä kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa lounaalle - joka sunnuntai

06.03.2018 klo 12.39 | Luettu: 2880 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sunnuntailounas on Taneli Mäkelän tähdittämä komedia erikoisesta perheestä. Aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sunnuntailounas alkaa C Moressa 29.3. Tuolloin julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa. Sen jälkeen sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä 10.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Elena Leeve, Taneli Mäkelä, Santtu Karvonen, Jarkko Niemi ja Samuli Niittymäki.

Sarjan alussa perheen isä Tauno (Taneli Mäkelä) on jäänyt eläkkeelle. Pian sen jälkeen hän on saanut sydänkohtauksen, joka oikeastaan osoittautuu vain närästykseksi. Käytyään mielestään kuoleman porteilla Tauno dramaattisena miehenä on havahtunut elämän rajallisuuteen ja päättänyt eheyttää suhteensa aikuisiin lapsiinsa. Lasten mielestä tämä tapahtuu kömpelösti ja ainakin 20 vuotta liian myöhään.

Sunnuntailounas esitetään myöhemmin MTV:n kanavilla. C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Sunnuntailounas tulee näkymään 29.3. lähtien Elisa Viihteen C More -tilaajille.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maija Poppanen pelas... Päivän pila: totuus ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova