Tuorein sisältö

Waldo's People Back again - kesäkuussa

10.05.2008 klo 14.22 | Luettu: 3934 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

90-luvun megasuosikki Waldo's People julkaisee kokoelmalevyn kesäkuussa. Waldo´s People palasi lavalle lähes kahdeksan vuoden tauon jälkeen viime tammikuussa Vantaan Tulisuudelmassa. Keikka oli loppuunmyyty, minkä seurauksena bändi lähtee kesällä kiertämään Suomea alkuperäisellä kokoonpanolla.

Albumila on mukana tutun hittitykityksen lisäksi myös kaksi ennenjulkaisematonta kappaletta, joista ensimmäinen Back Again julkaistaan digitaalisesti 19. toukokuuta. Kappale on syntynyt Marko ”Waldo” Reijosen ja Ari Lehtosen yhteistyönä. Lehtonen on suomalaissyntyinen ruotsalaistuottaja ja biisintekijä, jonka kanssa Waldo kirjoitti aikoinaan Waldo´s Peoplen isoimmat hitit.

Waldo ja Waldo´s People julkaisivat vuosina 1995-2000 yhteensä neljä albumia, jotka kaikki myivät kultaa. Kaikkiaan levyjä myytiin yhteensä yli 100 000 kappaletta. Waldon isoja hittejä olivat kappaleet Feel So Good, It´s About Time ja Move Your Body. Waldo´s People muistetaan vielä isommista hiteistä kuten I Dream, 1000 Ways ja U Drive Me Crazy. Viimeksi mainittu myi kultaa singlenäkin ja Pete Riskin ohjaama musiikkivideo oli ensimmäisiä suomalaisia videoita, joka pääsi Music Televisionin soittolistoille vuonna 1998. Kappale niitti mainetta myös kansainvälisesti nousten single- ja tanssilistoille mm. Kanadassa ja muissa Pohjoismaissa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Emmalla palkittu Pik... Moonsorrow-villapait... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova