Tuorein sisältö

Idols-Kristian vinkkaa nuorille ja kirjoittaa kirjaa - musikaalia ja uusi levy kesällä

10.05.2008 klo 19.45 | Luettu: 3037 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols-kisasta tuttu Kristian Meurman on kiireinen mies. Nuorelta mieheltä ilmestyy toinen sooloalbumi kesäkuussa. Musiikin lisäksi Kristian on mukana vuoden 2008 Tasaus-kampanjassa, jossa autetaan Kambodzhan etnisiä vähemmistöjä lukemaan ja kirjoittamaan. Kirjallisuus ja lukeminen ovat Idols-tähdelle tärkeitä. Mies kiertää jopa kouluissa kirjavinkkaamassa eli kannustamassa nuoria lukemaan antamalla vihjeitä ja kipinää lukuharrastukseen.

- Krjoittavana muusikkona olen huolestunut siitä, että te nuoret ette lue muuta kuin Aku Ankkaa, totesi Kristian Kurikan ylä-asteen kuulijoille.

Kurikassa Kristian vinkkasi mm. The Darkness-yhtyeestä tehtyä kirjaa. Mies halusi valinnallaan kannustaa nuoria myös vieraskielisten teosten pariin.

Kristian itse on kova lukemaan, mies lukee monella eri kielellä. Suosikkeja ovat mm. Tove Janssonin Muumipapan Muistelmat ja Antoine de Saint-Exupéryn Pikku Prinssi. Aku Ankka tulee myös kestotilauksena, sarjakuvista ehdoton suosikki on Nemi.

Kristian on julkaissut omakustanteena runokirjan vuonna 2000. Työn alla on lastenkirja - jo neljättä vuotta. Satukirjan työnimenä on Haamu ja Peikko.

- Olen antanut sen kirjoittaa itse itseään. Nyt taas tällä viikolla kirjoitin yhden luvun.

Kristianilla on myös pitkä harrastajateatteritausta. Mies on säveltänyt neljä musikaalia ja näytellyt useissa harrastajaporukoissa. Miehelle on ehdotettu myös musikaaliesiintymistä. Kristian on asiasta hyvin kiinnostunut.

Lähteena mm. Ilkka-lehden artikkeli

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uudet Indiana Jones ... Disney-tähteä pyydet... >

Keskustelut (3 viestiä)

ennyttiedä

11.05.2008 klo 00.17

Tosilahjakas joo:) Ja mitään ei saa valmiiksi asti, tuskin koskaan!
lainaa
heh

11.05.2008 klo 09.08

Tämä oli jotenkin huvittava juttu. Kristian kuulostaa herttaiselta hupsulta :)
lainaa
kylvääjne

11.05.2008 klo 11.27

Tää on koominen juttu. Kertoo siitä, kuinka koominen on itse Meurmankin. Herttainen hupsu:)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova