Tuorein sisältö

Nuori seiväshyppääjä ja Suomen mestari on myös säveltäjä

10.05.2008 klo 21.24 | Luettu: 8109 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hallikauden seiväshypyn Suomen mestari ja halli-Suomen ennätys-nainen Vanessa Vandy on myös säveltäjä. Viikon kuluttua 19-vuotta täyttävä urheilija on hypännyt 430 mutta nuori nainen tavoittelee menestystä myös musiikin saralla.

Nimellä Vivandy Vanessa on julkaissut albumin Dead Leaves, joka sisältää instrumentaalimusiikkia. Vandy on soittanut pianoa 8-vuotiaasta lähtien. Hän säveltää, sanoittaa ja tuottaa oman musiikkinsa. Albumi sisältää rauhallisempaa menoa, myöhemmin Vanessa on siirtynyt enemmän popin ja rockin suuntaan. Vanessa ehdotti viisuaan myös Latvian euroviisuksi.

- Se oli kuitenkin liian rokkityylinen, joten eivät valinneet, toteaa Vanessa viisukokemuksesta.

Vanessa on mukana Sugarhouse Publishing-yhtiössä, jossa on noin 10 säveltäjää. Artistit voivat tiedustella yhtiöstä tietyntyyppistä musaa - jos löytyy niin biisit artistille ja jos tykkäävät, biisit saattavat päätyä levytettäväksi.

- Olen kuitenkin säveltäjä, en esiintyvä artisti. Säveltäminen kiinnostaa enemmän kuin esiintyminen. Tällä hetkellä olen ensisijaisesti kuitenkin hyppääjä.

Ensi kesän tavoitteeksi Vanessa on asettanyt seiväshypyssä 450, joka olisi toteutuessaan ulkoratojen nuorten maailmanennätys.

Vanessan musaa löytyy mm. seuraavilta sivuilta:

cdbaby.com/cd/vivandy

www.vivandy.com

www.myspace.com/vivandy

Lähde Ilkka

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Disney-tähteä pyydet... Jenkkitähti käytti s... >

Keskustelut (2 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

10.05.2008 klo 23.29

Kauniisti tyttö kyllä laulo ja soitti pianoa. Musiikki vaan oli tylsää. Mutta hyvin sävelletty ja kaikkee siistii pàskaa.
lainaa
CJ_Sneek

Rekisteröitynyt 15.07.2007

11.05.2008 klo 00.31

^ Koita nyt päättää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova