Tuorein sisältö

Suomen suosituin draamasarja saa jatkoa

20.03.2018 klo 10.58 | Luettu: 710 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoSuuren suosion saavuttanut ja palkittu kotimainen sairaalaympäristöön sijoittuva draamasarja Syke nähdään syksyllä Ruudussa.

Menestyssarjan uudella kaudella nähdään kaikki tutut sarjan sairaanhoitajat ja lääkärit, mutta päästään myös tutustumaan uusiin sairaanhoidon ammattilaisiin.

Syke on kerännyt aikaisemmilla kausillaan ennätysyleisöt sekä tv:n (Yle TV2), että verkon (Yle Areena) puolella, ja se on ollut Yle Areenan katsotuin tv-sarja kautta aikain. Syke on erittäin suosittu myös somessa ja Facebookissa sillä on yli 50 000 seuraajaa.

"Syke on Suomen suosituin draamasarja, jolla on uskollinen faniyhteisö. Sarjan vahvuuksia ovat vahvat tarinat, tähtinäyttelijät ja tuotannon huippulaatu. Syke on Nelonen Median historian suurin viihdesatsaus ja uskomme, että se on jättimenestys Ruudussa ensi syksynä", hehkuttaa Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen.

Sykkeen tapahtumat sijoittuvat suurkaupungin keskussairaalan traumaosastolle, jossa hoidetaan akuuteimmat potilastapaukset. Sarjan keskiössä ovat tutut neljä sairaanhoitajaa: Iiris (Iina Kuustonen), Johanna (Leena Pöysti), Marleena (Tiina Lymi) ja Lenita (Lena Meriläinen). Sarjassa jatkavat myös hurmaava sydänkirurgi Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen) ja yleiskirurgi Holopainen (Jarkko Niemi).

Sykkeen uusi kausi tekee aikahyppäyksen reilun kahden vuoden päähän siitä, mihin edellisellä kaudella jäätiin, ja kerronta laajenee nyt myös seuraamaan koko traumaosaston henkilökuntaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenni Vartiaisen syn... Jyrki Sukula ihmette... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

35559

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova