Tuorein sisältö

Dire Straits Legacy Suomeen

21.03.2018 klo 10.19 | Luettu: 2237 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dire Straits Legacy saapuu Suomeen marraskuussa.

Monista vanhoista Dire Straits -yhtyeen jäsenistä koostuva The Dire Straits Legacy saapuu konsertoimaan Suomeen. Kokoonpano nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä lauantaina 3. marraskuuta.

"Emme ole coverbändi emmekä lavoille palaava Dire Straits. Sen sijaan The Dire Straits Legacy on konsepti, joka juhlistaa Dire Straitsin kuolematonta musiikkia ja yhdistää sen entisiä jäseniä takaisin Dire Straitsin laulujen pariin", toteaa yhtyeessä sen viimeisinä vuosina mukana ollut kitaristi Phil Palmer.

The Dire Straits Legacy syntyi vuonna 2013 kunnioittamaan ja vaalimaan 1990-luvun puolivälissä lopettaneen Dire Straitsin musiikkia. Finlandia-talon konsertissa kuullaan suuri joukko Dire Straitsin tunnetuksi tekemiä lauluja, kuten Sultans of Swing, Private Investigations, Money for Nothing ja Walk of Life.

The Dire Straits Legacy saapuu Suomeen kokoonpanolla, johon kuuluva kitaristi-laulaja Phil Palmer, kosketinsoittaja Alan Clark, basisti Trevor Horn, lyömäsoittaja Danny Cummings, saksofonisti Mel Collins, rumpali Steve Ferrone sekä kitaristi-laulaja Marco Caviglia ja kosketinsoittaja Primiano Dibiase.

Kiertueen musiikillinen johtaja Phil Palmer liittyi Dire Straitsiin 1990 ja soitti mm. yhtyeen On Every Street -albumilla ja sitä seuranneella kiertueella.

Liput myyntiin Lippupisteeseen keskiviikkona 21. maaliskuuta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< George R.R. Martinin... Pori Jazz lisäsi nim... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

21.03.2018 klo 12.40 1 tykkää tästä

Eipä siitä kauaa ole kun The Dire Straits Experience, jonka riveissä nähdään myös aito Dire Straits rumpali Chris Whitten, oli Suomessa. Odottelen kuitenkin että Mark tulee mukaan, vaikka sitä ei varmaan tule tapahtumaan.

Kirjoita kommentti

21014

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova