Tuorein sisältö

Street Fighter -peleistä tehdään tv-sarja

23.03.2018 klo 19.37 | Luettu: 1894 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Capcomin Street Fighter -peleihin perustuva tv-sarja on kehitteillä. Siitä vastaa ohjaaja Joey Ansah ja kumppanit, jotka loivat virallisen Street Fighter: Assassin's Fist -nettisarjan ja sitä ennen epävirallisen Street Fighter: Legacy -lyhytelokuvan. Ansah näytteli Akumaa molemmissa aiemmissa teoksissa.

Tv-sarja mukailee peliä Street Fighter II: The World Warrior. Ryu, Ken, Guile ja Chun-Li yrittävät omista syistään pysäyttää Shandaloo-rikollisjärjestöä pyörittävän M. Bisonin. Kukin osallistuu World Warrior -turnaukseen, jonka avulla Bison yrittää etsiä maailman voimakkaimmat taistelijat. Sankareiden tiet kohtaavat ja heidän voimansa, taitonsa, älykkyytensä ja lojaaliutensa testataan.

Sarja tulee hyödyntämään monia muitakin hahmoja: tuottajat intoilevat siitä, että peleistä löytyy etnisesti monimuotoista porukkaa ja voimakkaita naisia.

Ansahin Street Fighterit ovat tähän mennessä olleet uskollisempia peleille kuin elokuvat Street Fighter (kuvassa alla) ja Street Fighter: The Legend of Chun-Li.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sade tuo maailmanlop... Jussit on jaettu: Tu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova