Tuorein sisältö

Mustat amatsonit sotivat pian tv:ssäkin

02.04.2018 klo 03.00 | Luettu: 2146 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Black Panther on kaikkien aikojen kolmanneksi menestynein supersankarielokuva. Edellä olevat Avengersit ovat tiimileffoja. Kukaan ei kuitenkaan väitä, että Black Panther olisi onnistunut yksin: sankarin vahvat naispuoliset liittolaiset ovat saaneet jopa enemmän huomiota kuin hän. "Mustia amatsoneja" tullaan näkemään isolla kankaalla ja tv:ssä jatkossakin.

Sony kehittelee Black Pantherin henkiseksi kuvailtua tv-sarjaa, joka kertoo Dahomeyn (nykyinen Benin) naissotureista, joita on kutsuttu mustiksi amatsoneiksi. Dahomeyn kuninkaat kouluttivat haaremin naisista aluksi metsästäjiä ja henkivartijoita 1600- ja 1700-luvuilla. Kun armeijan rooli kasvoi yhteiskunnassa, myös naissotureista tuli yhä laajempi ja kurinalaisempi eturintaman taistelujoukko.

Kyseessä on "Nollywood"-projekti: Sony tekee yhteistyötä nigerialaisen Ebony Life -firman kanssa.

Kuukausi sitten uutisoitiin, että Viola Davis ja Black Pantherista tuttu Lupita Nyong'o tähdittävät elokuvaa, joka kertoo täsmälleen samasta aiheesta. He näyttelevät äitiä ja tytärtä, jotka johtavat muut naiset taisteluun ranskalaisia ja naapurikansoja vastaan.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenni Vartiaisen sek... Netflix tilasi fanta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova