Tuorein sisältö

Ex Gunnari-basisti tuntee pörssikurssit

04.07.2007 klo 13.36 | Luettu: 1338 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex-Gunnari Duff McKagan ei ole pelkkä tatuoitu rokkari. Mies on ottanut bisnespuolen narut käsiinsä tuoreen bändinsä Velvet Revolverin suhteen.

Guns N' Rosesissa Duff näki musabisneksen ruman puolen. Artisti on viimeinen, joka saa osansa kakusta. Välttyäkseen huijausyrityksiltä ja rahojen valumiselta vieraisiin taskuihin, mies haki Gunnarien jälkeen oppia yliopiston penkiltä. Duff opiskeli finanssialaa Seattlessa ja nykyään hänellä on osake-ja kiinteistösijoituksia, pörssikurssit kiinnostavat ja mies seuraa tarkkaan talouden suhdanteita.

- Gunnariaikoina emme osanneet käyttää rahaa viisaasti. En osannut sijoittaa osakkeisiin, joten se jäi tekemättä, toteaa 43-vuotias Duff McKagan.

Duff sijoitti aikoinaan mm. tähtiin nousseen nettiyhtiö Googlen osakkeisiin. Miehellä on useita kiinteistösijoituksia eri puolilla Jenkkilää. Osakesalkun sisältö on paisunut vuosien varrella.

Vaikka musiikin myynti on laskussa ja netistä pystyy lataamaan kaikkea, bändi pystyy lisäämään tulojaan erilaisten lisenssisopimusten avulla. Videopelit, soittoäänet ja leffat antavat musiikin tekijöille lisäpelimerkkejä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Prinsessa Diana Ange... Britneyn pikkusisar ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova