Tuorein sisältö

Telia ja Viasat tuovat markkinoille uuden 'jääkiekon superpaketin'

23.04.2018 klo 18.22 | Luettu: 2216 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Telia ja Viasat Finland Oy ovat solmineet historiallisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Telian jääkiekkotuoteperhe kasvaa ainutlaatuisella All Stars -passilla.

All Stars -passin tilaaja saa Liigan lisäksi käyttöönsä myös Viasat Jääkiekko HD -kanavan, joka sisältää maailman merkittävimpien jääkiekkosarjojen NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut.

Kyseessä on uudenlainen jääkiekon supertuote, jollaista ei ole ollut markkinoilla aiemmin.

All Stars -passien myynti alkaa kesällä selvästi ennen syksyn kausien alkua. Passin hinta tulee olemaan 34,90 euroa kuukaudessa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena tai 29,90 euroa kuukaudessa määräaikaisella 12 kuukauden sopimuksella.

Telian Liiga-passien ja Joukkuepassien myynti alkoi 4.4. Ennakkotilaajan etuna Viasat Jääkiekko HD -kanava on avattu molempien passien tilaajille jo nyt ja kanava on ilmaiseksi käytössä 28.6. saakka.

Kaikki paketit ovat saatavilla kaikkialla Suomessa ja pelejä voi seurata eri laitteilla. Ottelut näkyvät Telia TV -digiboksilla ja Telian kaapeli-TV:n sekä Telia TV -sovelluksen kautta, kaikkien operaattoreiden liittymillä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tampereelta vahvistu... Stephen Kingin Kolku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova