Tuorein sisältö

Saw V: näyttelijät ja juonikuvaus; Saw VI: ohjaaja valittu

15.05.2008 klo 01.29 | Luettu: 6786 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vihatun, halveksitun, pilkatun ja rakastetun Saw -sarjan viidettä osaa ei pysäytä enää mikään, sillä se on jo kuvattu ja jälkituotantovaiheessa. Lionsgate on julkistanut virallisen juonikuvauksen:

"Suositun SAWin viidennessä osassa agentti Hoffman on näennäisesti viimeinen henkilö, joka on elossa ja valmis jatkamaan Jigsawin työtä. Mutta kun hänen salaisuutensa on paljastua, joutuu Hoffman tekemään töitä nähdäkseen Jigsawin suunnitelman kokonaisuutena."

Costas Mandylor palaa Hoffmanin rooliin ja Tobin Bell on yhä Jigsaw (takautumissa). Muissa rooleissa nähdään Julie Benz (Rambo), Mark Rolston (CSI: Miami), Samantha Lemole (CSI), Meagan Good (One Missed Call), Laura Gordon, Greg Bryk (Shoot 'Em Up), Carlo Rota (24), sekä aiemmista osista tutut naamat Scott Patterson (agentti Strahm) ja Betsy Russell (Jigsawin vaimo Jill).

Lähde: Bloody Disgusting

Saw V:n ohjaaja ja osien II-IV tuotantosuunnittelija David Hackl on juuri paljastanut, että Kevin Greutert ohjaa kuudennen ja oletettavasti viimeisen osan. Greutert on ollut mukana tekemässä sarjaa alusta saakka leikkaajana. Saw VI tulee olemaan miehen esikoisohjaus.

Lähde: Shock Till You Drop

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< He he he. Hö hö hö. ... My Chemical Romance ... >

Keskustelut (4 viestiä)

fear_91

15.05.2008 klo 11.36

you just think the movie was over, but it has just began... Tätä odotellaan innolla! Ei ole sawin voittanutta...tai pikemminkin jigSAWIN
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

15.05.2008 klo 11.45

Innolla odotetaan tosiaan. Ei kyllä nää tän elokuvasarjan tekijät paljoa aikaile. 2004 ilmestynyt eka osa tehtiin pienellä budjetilla ja sitten kun se menestyi niin onkin ruvennut elokuvia tulemaan vuoden välein eikä loppua näy. Mutta loistavia elokuvia ovat niin ei sen tarvitsekkaan näkyä.
lainaa
Stfulleri

15.05.2008 klo 15.02

Yhdyn täysin edellisiin kommentteihin. SAW > muut elokuvat.
lainaa
Hindle

Rekisteröitynyt 14.02.2009

14.02.2009 klo 18.43

Ite odotan tota Saw VI:tä tosi innoissani! Olisi mukava nähä miten kaikki loppuu tai jatkaako tota Jigsawin perintöä enää kukaan! Saw VI!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova