Tuorein sisältö

Tony Iommin ankean paljastuksen jälkeen ei ole ihme, ettei Black Sabbath enää tee keikkoja

23.04.2018 klo 21.50 | Luettu: 1782 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Black Sabbathin Tony Iommi järjesti hyväntekeväisyystapahtuman Birminghamissa - rahaa kerättiin paikalliselle syöpäosastolle.

Black Sabbath lopetti uransa vuoden vaihtuessa mutta Iommi on aikaisemmin todennut bändin saattavan tehdä tulevaisuudessa yksittäisiä keikkoja.

Nyt Iommin kommentti tulevien keikkojen mahdollisuudesta oli astetta koruttomampi. "Se on erittäin epätodennäköistä mutta kuitenkin mahdollista".

Bändin tyypit ovat aikaisemminkin todenneet että "se on tässä" - mutta siitä huolimatta lavalle on noustu. Laulajaakin on vaihdettu.

"Toivoisin että voisimme tehdä joitakin yksittäisiä keikkoja mutta kiertueet ovat täysin poissa laskuista. Se on liian uuvuttavaa".

Iommi selventää kiertuekuvioita - miksi keikkailu 20-vuotiaana on niin erilaista kuin vaikkapa 60-vuotiaana. "Emme nähneet toisiamme enää niin paljon, koska meillä oli eri hotellihuoneet. Kun saavuimme keikan jälkeen hotelliin, vetäydyimme kaikki omiin huoneisiimme. Telkkari auki puoli viiteen ja sitten unta palloon. Toisinaan saimme järjestettyä yhteisen aamupalan - muuten söimme huoneissamme. Lopulta emme tavanneet lainkaan päivän aikana. Istuit hotellihuoneessa koko päivän ja ajattelit "mitä tässä oikein tekisi".

"Jos halusin kävelylle, lähdin turvamieheni kanssa koska kukaan muu ei suostunut kävelyreissulle. Ja olin ainoana miehenä baarissa sillä muut soittajat ovat ex-alkoholisteja. Parikymmentä vuotta sitten olimme koko porukka baarissa ja juttelimme. Se oli ohi jo kauan sitten. (Viimeisen kiertueen aikana) juttelimme vain lentokoneessa tai lavalla. Kävimme Ozzyn kanssa keskusteluja lavalla kesken keikan, ironista. "Mitä teit eilen illalla" - ja 30 000 ihmistä mylvii taustalla. Niin se vain meni".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stephen Kingin Kolku... Punkkia, garagea ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

25127

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova