Tuorein sisältö

Eroasunnot-taloyhtiön hullunkuristen eroperheiden tarina jatkuu

24.04.2018 klo 12.16 | Luettu: 3159 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Miljoonayleisön 1. kaudellaan saavuttanut Ex-Onnelliset jatkuu - 2. kausi alkaa C Moressa 31.5. Uutena eroparina nähdään Eero Ritala ja Karoliina Blackburn.

Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetussa Eroasunnot-taloyhtiössä asuvista ihmisistä. Kakkoskaudella keskiössä ovat laajenevat eroperheet haarautuvan rakkauden haasteineen, ja vanhojen asukkaiden lisäksi tapaamme joukon uusia asukkaita.

Toisen kauden jaksoissa Kekkosten perheessä Laura (Miia Nuutila) tasapainoilee uran ja äitiyden välillä ja yrittää elää todeksi omaa idealistista ajatustaan onnellisesta erosta. Kallen (Mikko Nousiainen) ja Oonan (Ria Kataja) rakkaus seinän toisella puolella herättää kuitenkin monenlaisa tunteita. Reija (Anna-Leena Sipilä) ja Antti (Jarkko Pajunen) ovat palanneet yhteen, mutta heidän kohdallaan ruuhkavuodet jatkuvat, mistä pitävät huolen kaksi 1-vuotiasta vesseliä.

Suvianna (Essi Hellén) seurustelee yhä Azorin (Deogracias Masomi) kanssa ja asuu asuntonsa isommassa puolikkaassa. Tuomas (Sunnuntailounas-sarjasta tuttu Samuli Niittymäki) on muuttanut maalle viljelemään lanttuja ja kasvattamaan lampaita, joten esikouluikäinen Tähtisumu elää kahden kodin välillä kulkevan erolapsen arkea. Tuomaksen isä Erik (Antti Virmavirta) on erakoitunut poikansa entiseen asuntoon tultuaan Rakelin (Jaana Saarinen) hylkäämäksi. Arton ja Suviannan ystävyys ja yhteinen yrittäjyys on syventynyt entisestään ja Pirittakin (Jonna Järnefelt) on puhjennut kukkaan nuoren poikaystävänsä kanssa.

Ex-Onnelliset 2. kausi alkaa C Moren suoratoistopalvelussa (cmore.fi) torstaina 31.5., jolloin julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa. Sen jälkeen sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä 12.

Ex-Onnelliset esitetään myöhemmin MTV:n kanavilla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Guns N' Rose... Uudessa Venom-traile... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova