Tuorein sisältö

Huippurumpali pahoitti mielensä uutisoinnista, 'fake news'

26.04.2018 klo 15.38 | Luettu: 2187 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dream Theaterin entinen rumpali Mike Portnoy oli hiljattain "Speak N' Destroyn" (podcast) haastattelussa, jossa mies puhui paljon Metallicasta.

Blabbermouth.net julkaisi keskustelusta jutun, jossa Portnoy toteaa Metallican tuottaneen maailmaan menestyksen lisäksi karmeita huteja.

"That's the incredible thing about Metallica. As much as they are the biggest metal band of all time, they've also had such incredible misses as well".

Portnoy nostaa erityisesti esille Lou Reedin kanssa tehdyn Lulun. Lisäksi kirittiikkiä tulee albumeista St. Anger, Load ja Reload.

Nyt rumpali on osoittanut mielipahansa Blabbermouth.netin kaltaisten "fake news"-sivustojen uutisoinnista. Portnoyn mukaan hän puhui Speak N' Destroyn haastattelussa tunnin verran Metallicasta - 99 prosenttia tarinasta oli positiivista. Yhden prosentin hieman negatiivisempi jutustelu päätyi kuitenkin klikkiotsikkona Blabbermouth.netin ja muutaman muun sivuston myötä maailmalle.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gaala Nelosella; asi... Heikki Paasonen tent... >

Keskustelut (1 viestiä)

RöllinPaluu2018

26.04.2018 klo 17.38 3 tykkää tästä

Tämä on kyllä ihan totta. Koko Blabbermouth sivusto on pelkkien röllien hiekkalaatikko. Ja todennäköisesti myös useat modet ja artikkelin kirjoittajat ovat myös trolleja.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova