Tuorein sisältö

Weekend Festivalin artistilista valmis

30.04.2018 klo 13.03 | Luettu: 1564 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Weekend Festival on julkaissut kokonaisuudessaan tulevan kesän artistilistansa.

Hietaniemen uimarannalle Helsinkiin saapuvat esiintymään 17.-19. elokuuta tuoreina julkistuksina KSHMR, Dennis Lloyd ja Psyko Punkz sekä kotimaiset View, HeavyWeight, OG Ulla-Maija, Evarist & MK8 ja Kevin Tandu.

Jo aiemmin Weekend Festivalille on julkaistu mm. supertähdet David Guetta, Martin Garrix, ja Macklemore, Migos, The Prodigy sekä XXXTentacion.

Weekend Festivalille odotetaan yhteensä noin 100 000 festarivierasta. Lisäksi järjestetään Baltic Weekend Festival Viron Pärnussa 16.-18. elokuuta.

Weekend Festivalin artistikattaus on nyt valmis! ????? . Tägää kommentteihin frendi jonka pitäisi ehdottomasti päästä kokemaan Weekend Festivalin massiivinen artistikattaus ja voit voittaa 2 x 3PV priority -liput sinulle ja kaverillesi! Skaba voi päättyä koska tahansa ja ilmoitamme voittajan tässäpostauksessa, sekä lähestymme häntä yksityisviestillä! ???????????????? . . Tänään artistikattaukseen lisättiin supertuottaja-dj @kshmr @dennislloyd @psykopunkz @heavyweightdj @viewofficial @kevintandu @mk8dj @evar1st @ogullamaija #wknd18 #wkndparty #beachfestival #wkndmoments ???????????????? . . PS. Lippujen hinnat kallistuvat 7. toukokuuta joten hanki lippusi ajoissa www.wknd.fi tai www.lippu.fi ja säästät jopa kymmeniä euroja!

Henkilön Weekend Festival???? (@weekendfestival) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän pila: vibraat... Vain elämää -artisti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova