Tuorein sisältö

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina - MTV3 näyttää Suomen pelit ja mitaliottelut, muista MTV Katsomoa koskeva poikkeus

02.05.2018 klo 14.23 | Luettu: 2754 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jääkiekon MM-kisat pelataan Tanskassa 4.–20. toukokuuta.

MM-kisojen Suomen pelit ja mitalipelit nähdään MTV3-kanavalta. Täyttä kisakokemusta havitteleville oikea osoite on C More -suoratoistopalvelusta näet kaikki turnauksen 64 ottelua suorana ja ilman mainoskatkoja.

Tänä keväänä et voi enää seurata MM-kisojen kokonaisia otteluita MTV Katsomosta. MTV siirsi aiemmin MTV Katsomossa katsottavissa olleet suoratoistokanavat (MTV3, Sub ja AVA) C More -suoratoistopalveluun. Lähes kaikki MTV:n ohjelmat, kuten esimerkiksi Salatut elämät ja Emmerdale näkyvät jatkossakin Katsomossa tavalliseen tapaan eli ne julkaistaan palvelussa samaan aikaan TV-esitysten kanssa.

Pieneen osaan TV:ssä näytettävistä ohjelmista MTV:llä ei ole esitysoikeuksia Katsomossa. Näissä tapauksissa ohjelmat ovat katsottavissa ainoastaan TV:n tai C Moren puolella.

Katsomo on yhä täysin ilmainen käyttäjille.

Suomen ensimmäinen peli on lauantaina, vastassa Korea.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mad Cook Show - Jyrk... Tahko Juhannus -tapa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Korhonen

05.05.2018 klo 13.40

Netissä voi silti katsoa kaikki pelit IIHF viralliselta YouTube kanavalta. Ohjeet täällä: https://vpn-suomi.fi/jaakiekko/mm/ - Nuo lähetykset on siis geoblockattu Suomen sijainnista, mutta täysin laillisesti voi katsoa VPN-yhteyden avulla. Perhanan Katsomo! Aika karua ettei voi netistä eikä puhelimella katella enää.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova