Tuorein sisältö

Telian ja Discoveryn diilin ansiosta jääkiekkoliigan otteluita nähdään myös TV5:n ohjelmistossa

08.05.2018 klo 13.32 | Luettu: 792 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Telia ja Discovery Networks Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo ensi kaudella valittuja jääkiekko-otteluita
sekä koosteohjelmia TV5-kanavalle.

Valittujen otteluiden lisäksi Telia tuottaa Discoverylle jääkiekkoaiheista viikko-ohjelmaa, jossa katsojat pääsevät maistamaan Telian Liiga-tiimin tunnelmia sekä otteita viikon pelien kohokohdista.

"Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, ja olemme iloisia, että voimme Telian kanssa yhteistyössä nostaa Liigan sille kuuluvalle tasolle. Olympialaisten jääkiekkolähetykset olivat TV5:lle valtava menestys, joten haluamme jatkaa jääkiekon esittämistä TV5:lla. Discovery on avoin uudenlaisille tavoille toimia. Olympialaisissa alilisensioimme oikeuksia Ylelle, ja nyt rakennamme Liigan näkyvyytttä yhdessä Telian kanssa", sanoo Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen.

Kaikki Liigan ottelut ovat katsottavissa Telian passeilla, joista Liiga- ja Joukkuepassien myynti alkoi 4.4. ja 23.4. julkistettu All Stars -passi tulee myyntiin kesän aikana. Kaikki paketit ovat saatavilla kaikkialla Suomessa ja pelejä voi seurata eri laitteilla kaikkien operaattoreiden liittymillä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katsojaluvut kertova... Päivän pila: aito, l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova