Tuorein sisältö

Mika Salo ottaa jälleen haasteen vastaan - monenlaista virittäjää vastassa ja luvassa julkkisten autokoulua

11.05.2018 klo 13.05 | Luettu: 2390 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mika Salon ja Tomi Tuomisen autourheilusarja Virittäjät uudistuu ja esittelee uudella, nyt jo seitsemännellä tuotantokaudellaan Mikan autokoulun: eri alojen julkkikset testaavat ajotaitojaan Mikan opetuksessa. Alastaron moottoriradalla Mikan opetusta saavat mm. JVG, Kasmir, Arman Alizad, Ilari Johansson, Satu Aarnio (ex-Tuomisto), Tuukka Temonen ja Nicke Lignell.

Elisa Viihteen alkuperäissarja tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastoon 19.6.

Virittäjät-ohjelman perusidea on edelleen se, että autoharrastajat haastavat Salon omilla viritetyillä menopeleillään. Lisäksi sarjassa nähdään toinenkin uusi osio, jossa seurataan kuinka yksi tiimi rakentaa käyttöautosta kisa-ajokin, jolla he kauden lopussa haastavat Mikan.

Sarjassa tuunattavien autojen ikä- ja merkkihaitari on erittäin laaja: vanhimmat ovat Opel Commodore A -69 sekä Fiat 600 Abarth -71 ja ja uusin on Porsche 911 Turbo -07. Muita tämän tuotantokauden edustettuja automerkkejä ovat BMW, Nissan, Volkswagen, Honda, Subaru ja Speedcar sekä parilla tonnilla tuunattu Ford Fiesta -79! Mukana on myös vanhan mallin mukaan rakennettu Legends Ford Sedan -34.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Deadpool pyytää ante... Sara Forsbergin Pall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova